PFM | Curaçaoënaar (38) doodgeschoten in Dordrecht

een 38-jarige Curaçaoënaar uit Dordrecht

Een 38-jarige Curaçaoënaar uit Dordrecht

In Breda en Raamsdonksveer zijn gisteren tien mensen aangehouden in verband met een dodelijke schietpartij eerder op de dag in Dordrecht. Het slachtoffer is volgens de Èxtra een 38-jarige Curaçaoënaar uit Dordrecht.

De reden voor de schietpartij is onbekend. De verdachten gingen ervandoor in meerdere auto’s. Maar een bumper en kentekenplaat bleven achter op de plaats van de schietpartij.

Op basis van dat kenteken werden in Breda drie mannen aangehouden. Dat gebeurde met getrokken pistolen, omdat de verdachten als vuurwapengevaarlijk werden beschouwd.

Later op de avond werden in Raamsdonksveer nog eens vier mannen aangehouden in een woning en twee die in een auto voor die woning zaten. De tiende verdachte meldde zichzelf op het politiebureau in Breda.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “PFM | Curaçaoënaar (38) doodgeschoten in Dordrecht

 1. geen een slok voor gerust te stellen ik drink niet ik rook ook niet dus

 2. Abraham Mossel

  Hoe veel flesen jenever heb je achter je kiezen Stan?.

 3. Maurice doe even normaal kijk naar je eigen land slapen met hond en man en man, vrouw en vrouw. wat normaal is voor jullie toch? en nee het is niet normaal dood voor Curaçao geschoten worden door wapen of vuurwapen. misschien vindt jij normaal omdat jullie niet anders is gewend om iemand voor de haaien gooien als hij of zij zwak is of borsten van vrouw eraf snijden zonder verdoving dat is wel normalen dood. en dan gewoon een standbeeld voor de degene die slaven bedreef op Curaçao, dat is normaal

 4. Stanley Held

  Maurice, en in andere landen? Waarom zo iets zeggen? Wat is jouw probleem? Ik denk altijd aan de familie die hij achter laat. Jijweet niet eens de oorzaak. Gelijk praat je over de eilandbewoner. Hoop niet dat jij daar bent? Totdat het voor jouw deur gebeurd. Wie bent u? GOD?

 5. Is dit nieuws?

  Bij een Curacaoenaar heet dood door een kogel een natuurlijke dood.

 6. caribbeancynic

  10 man om 1 curacaoenaar te vermoorden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *