PFM | Doodrijder krijgt half jaar cel

Dos Santos da Silva had geen rijbewijs en reed veel te hard en negeerde verschillende verkeersregels

Dos Santos da Silva had geen rijbewijs, reed veel te hard en daarmee 3 mensen dood

Nelson dos Santos da Silva die in augustus 2013 drie wandelaars doodreed moet een half jaar de gevangenis in. Dat laat het Openbaar Ministerie weten.

Hij is veroordeeld tot een jaar cel waarvan een half jaar voorwaardelijk. Drie jaar proeftijd en hij mag drie jaar niet rijden. Het Hof deed opnieuw uitspraak in de zaak nadat de Hoge Raad de zaak terug had verwezen.

De straf verschilt in de termijn die voorwaardelijk wordt gehouden. Deze was eerst drie maanden. Het ongeluk vond plaats op de huidige Helmin Magno Wiels Bouelvard. Dos Santos da Silva had geen rijbewijs en reed veel te hard en negeerde verschillende verkeersregels.

Bij het ongeluk kwamen drie leden van de Road Runners Club Korsou om het leven.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Doodrijder krijgt half jaar cel

 1. Antwoord: de dader heet dos Santos.

 2. 6 maanden cel. Dus 1 mensen leven is 2 maanden waard? En waarom krijgen de schutters van Hato wel levenslang?

  3 mensen vermoord!

 3. Ongelooflijk. Drie mensen doodrijden met een idiote snelheid en zonder rijbewijs en dan een lullige 6 maanden krijgen, Da’s 2 maanden per slachtoffer.

  Wat een klap in het gezicht van de nabestaanden.

  Vergeet ook niet dat Nelson dos Santos een historie had van verkeersdelicten en vlak voor zijn drievoudige moord weer bekeurd was.

  Natuurlijk komt deze man nergens meer aan de bak, maar in de kringen waar dit soort criminelen werken wordt nooit naar een CV gevraagd of gescreend.

  Of hij echt moet gaan zitten is ook nog de vraag. Brian Mariano is jaren geleden tot een zelfde straf veroordeeld en heeft nog geen seconde gezeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *