PFM | Dreiging aanwijzing ‘flagrante schending statuut’

Asjes: Dreiging aanwijzing 'flagrante schending statuut'

Asjes: Dreiging aanwijzing ‘flagrante schending statuut’

Oud-premier Ivar Asjes van de nieuwe partij Pro Korsou vindt het flagrante schending van het statuut dat er gedreigd wordt met een aanwijzing vanuit Nederland over de Isla-raffinaderij.

Volgens de partij, die meedoet met de volgende verkiezingen, is er geen enkele legale basis voor een aanwijzing en zou dit volgens hun opnieuw een schending van het Statuut betekenen. Volgens de partijleider wijzen de Nederlandse politci dan wel naar Curaçao maar staat hun eigen land in de top 10 met meest vervuilende Europese landen.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | Dreiging aanwijzing ‘flagrante schending statuut’

  1. Jasjes alia Gus Geluk heeft ook gesproken !.

  2. Joscelin Trouwborst

    De Nederlandse Regering dreigt helemaal niets, de Nederlandse Tweede Kamer (volksvertegenwoordiging) heeft een mening. Dat dit tot een aanwijzing zou kunnen leiden is iets heel anders.

  3. Uiteraard val het koningkrijk onder de meest vervuilende landen want door de ISLA staan ze op nr 3 , wake up dude

  4. Makkelijk praten vanaf Zuurzak. Mischien moet Ivar maar eerst eens een weekje naar Pernis om te kijken hoe vervuilend Nederland is. Daarna zetten we hem een weekje in Marchena en vragen nogmaals om zijn mening. Weer zo’n hannes van een politikus die zich drukker maakt om de isla dan om de gezondheid van 30K mede eiland bewoners…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *