PFM | Drie miljoen extra voor Urgentieprogramma kabinet-Rhuggenaath

Vijf centrale thema’s, vooral op vier wijken gericht | Extra

De regering trekt 3 miljoen gulden extra uit voor de implementatie van het aangekondigde Urgentieprogramma. Dat heet voluit Pa mehorá kalidat di bida den bario.

Ofwel Om de kwaliteit van het leven in de wijk te verbeteren. Dat meldt de Amigoe op basis van het rapport dat woensdag werd goedgekeurd in de ministerraad. Men hoopt de eerste concrete projecten in januari te realiseren.

De projecten in het kader van het programma omvatten vijf thema’s: Onderwijs, educatie en vorming; Economie en werkgelegenheid; Gezondheid en milieu; Gezin, gemeenschap en veiligheid; en Goed bestuur.

Vier wijken staan centraal: Barber, Buena Vista, Montaña en Otrobanda.

De drie miljoen gulden komt bovenop het budget dat al in de begoting is gereserveerd voor het Urgentieprogramma.

Op de foto het kabinet na het aantreden. Foto extra.cw
Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | Drie miljoen extra voor Urgentieprogramma kabinet-Rhuggenaath

  1. Gelukkig dat mw Wiels voor 66 duizend stage mocht lopen. Pisas een feestje liet organiseren op Wilhelminaplein, Mw De Freitas first class vloog, Mw Girigorie op vakantie ging naar Zwitserland want er is geld genoeg toch?

  2. Abraham Mossel

    @ plasje, met welke onzin ben je mee be-zige-bij. als Gerrit de Raaf & co het asfaltmeer niet hadden willen verkopen, aan de man bijt hond. de bewakinking! Timmye, dan was er genoeg te eten voor het hele volk man?

  3. Het zal waarschijnlijk met de vertaling te maken hebben, eerst hadden ze over armoede bestrijding maar nu is het, “kwaliteit van het leven in de wijk verbeteren”. Het betekent dat onze kinderen straks gewoon met honger naar school blijven gaan. Het enige verschil is dat ze dan straks op goedkoop asfalt naar school lopen in plaats van op zand.

  4. Waarschijnlijk profiteert vooral de familie van Kenneth Gijsbertha hiervan.

    Het eerste wat hij namelijk deed als minister was zijn dochter als medewerkster in dienst nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *