PFM | Elf vakbonden gaan over tot actie

11 vakbonden met meerdere eisen | Extra

De leden van elf vakbonden voeren vanaf morgen actie, meldt het Antilliaans Dagblad. Vanavond komen de bonden bij elkaar en beslissen dan op welke manier zij gaan protesteren tegen de ontslagen bij UTS en de verhoging van de autoverzekering en vóór een verhoging van het minimumloon.

Woordvoerder van de vakbonden, Errol Cova (foto), sluit niet uit dat meer bonden zich zullen aansluiten bij de acties. De vakbonden hadden het kabinet-Rhuggenaath tot gisteren de tijd gegeven om met een acceptabel voorstel te komen na het overleg van vrijdag.

Een voorstel kwam gisteren maar is door de bonden bestempeld tot een provocatie tot confrontatie.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Elf vakbonden gaan over tot actie

  1. Cova, een klein zielig mannetje met een ontzettend grote bek. Hij steekt het vuurtje aan maar als het eenmaal brand is hij nergens meer te bekennen. Een volksverlakker.

  2. Abraham Mossl

    @ Miep Cova de tuinkabouter, weet niet eens wat een gewone baan is, dus laat staan dat hij harde werkers???? bij kan staan, het is een puur zakken vullen zang, en afgekeurde politici. een schreeuwer 1e klasse, meer niet, en als de nood aan de man komt weet hij het niet en trek hij zich zo snel mogelijk in zijn hol om weer jaren onder een boom te kruipen, en als Gerrit de Raaf hem weer nodig heeft word hij er weer door hem onderuit getrokken, net zo als nu het geval is, je hebt jaren niks van deze stakker gehoord en nu met geld van Gerrit kan hij de boel destabiliseren en volop terorriseren.

  3. Laten we dan ook meteen maar een Wet aannemen dat elke onverzekerde ten minste 1 jaar de gevangenis in kan en zijn auto word afgenomen–ikzelf ben al 3 keer aangereden door een onverzekerde en de troue betaler is altijd de klos–zielg dat ze zoveel moeten betalen-maar iedereen wil gratis auto rijden-dat gaat niet.
    Minimum loon verhogen? ok dan ook de ontslagwet verwijderen–de meeste werken zo wisselvallig dat je er moe van word–alles willen maar er niets voor willen doen–laat die Cova ook maar eens een echt baan waar hij hard moet werken ipv altijd maar schreeuwen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *