PFM | Exit Guangdong Zhenrong Energy

Guangdong Zhenrong Energy | Extra

Guangdong Zhenrong Energy (GZE) heeft de plannen gestaakt voor de Isla-raffinaderij, de bouw van een LNG-terminal op Curaçao en ook voor de bouw van een raffinaderij in Myanmar.

Het bedrijf heeft als gevolg van financiële problemen geen fondsen om in de projecten te investeren. Dat meldt The International Oil Daily in haar editie van gisteren.

Door de financiële problemen van GZE wordt de Curaçaose regering met een groot probleem opgezadeld, aangezien de verouderde en vervuilende raffinaderij gemoderniseerd moet worden en het onwaarschijnlijk is dat PdVSA door de toenemende financiële problemen van het Venezolaanse staatsbedrijf de upgrading kan realiseren, aldus de publicatie.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Exit Guangdong Zhenrong Energy

  1. Laat Nederland dit eiland maar overnemen zijn we er beter vanaf.Het eiland heeft zelf genoeg middelen maar door deze witte boorden criminaliteit gaat dit eiland ten onder aan corruptie.De armen worden steeds armer en de rijken (door corruptie) worden steeds rijkdom maar in werkelijk zijn de de duivel en zullen niet in vreugde leven,gaan er voor boeten vroeg of laat.

  2. @PFM
    Onzin, NIET volgens een vandaag door GZE uitgebrachte nieuwsbericht dat op de ‘populaire’ radiostation Direct 107.1 werd voorgelezen (was in het Engels, maar geen probleem op Curaçao).

  3. Terug naar af, en aangezien het onderzoekende team niet naar andere mogelijkheden/kandidaten heeft gekeken wat wel de opdracht was heeft deze exercitie de belastingbetaler minimaal 18 miljoen gekost zonder enig resultaat. Zo verkwist de YDK keer op keer geld en geloofwaardigheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *