PFM | FKP hoopt dat er nu schot komt in Wechi-project

FKP hoopt dat er nu schot komt in Wechi-project

FKP hoopt dat er met Suzy Romer wel schot komt in Wechi-project

Directeur Arthur Con van de Fundashon Kas Popular hoopt dat met het aantreden van Suzy Römer als minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning schot komt in het woningbouwproject op Wechi.

Dat zei Con tegen het Antilliaans Dagblad. Een definitieve bouwvergunning door de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Planning laat al tijden op zich wachten.

Volgens Con was dat een van de redenen dat de vorige minister Earl Balborda opzij is gezet door partijleider van de PNP Humphrey Davelaar. Die heeft zich al bij de totstandkoming van de coalitie sterk gemaakt voor de realisatie van het project.

Con zegt dat het afgeven van een bouwvergunning normaal zes weken duurt, in dit geval is dat nu al acht maanden. Uit een verslag van Domeinbeheer blijkt dat er van overheidswege al 4 ½ miljoen gulden is gestoken in het bouwrijp maken van het terrein aan de Weg naar Westpunt.

Het project op het terrein van de voormalige plantage Wechi is al tijden omstreden. De milieuorganisaties vechten de woonbestemming aan. De FKP wil op het terrein 762 huizen neerzetten.

Bron: ParadiseFM
Dossier: Project Wechi

2 Reacties op “PFM | FKP hoopt dat er nu schot komt in Wechi-project

  1. moeten we eerst niet beginnen met diverse wijken op te knappen . huizen die ik het beheer zijn van deze organisatie.Laten ze de achterstallige huren innen.
    762 huizen op Wechi zonder goede aansluiting op ons wegenstelsel is krankzinnig.
    ook nog voor de middel klasse , maar het gewone volk zit in krotten.

  2. stanley Held

    Let wel, haar kennede ( bescheiden) zal haar beoordeling objectief zijn. Zo is ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *