PFM | Geen school op woensdag en donderdag

Geen school op woensdag en donderdag | Janita Monna

Geen school op woensdag en donderdag | Janita Monna

In verband met de verkiezingen is er woensdag 5 oktober en donderdag 6 oktober geen school. Dat heeft minister van Onderwijs Irene Dick laten weten. Verschillende scholen dienen als stemlokalen waardoor school volgens de minister niet kan doorgaan.

Bij het VPCO zijn de schoolhoofden volgens het Antilliaans Dagblad niet blij met de vrije dagen. Directeur Miguel Goede laat weten dat de leerkrachten vaardig genoeg zijn om de gemiste uren in te halen. Op het RKCS is er nog geen formeel plan van aanpak voor de compensatie van de extra vrije schooldagen.

Directrice Lisette van Lamoen-Garmers zegt tegen de krant dat daar vandaag over gesproken wordt. Volgens Van Lamoen-Garmers is over het inhalen van de gemiste dagen nog niets gecommuniceerd door minister Dick.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | Geen school op woensdag en donderdag

  1. Twee dagen ?
    Waarom ? Ik zou niet eens een vrije dag geven.
    Of op zaterdag laten steemmen.

  2. waarom donderdag???????

  3. Een ontiegelijk domme vrouw….
    noemt zich minister van onderwijs…belachelijk..

  4. Schandalig juist omdat zoveel kindern al een achterstand hebben en sowieso iedere dag te vroeg op straat staan. Dick vd peple’s party is een uitermate domme vrouw dit niet in te zien, volstrekt ongeschikt figuur zoals de meesten binnen deze deze regring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *