PFM | Girigorie: ‘Criminele acties’

De minister veroordeelde de acties en roept de bevolking op om te helpen bij het opsporen van de daders | Extra

WILLEMSTAD – Minister van Justitie Quincy Girigorie noemde vanmiddag de incidenten van de afgelopen dagen ‘criminele acties’ die de politie grondig onderzoekt.

Het gaat daarmee in ieder geval om de brand in de meterkast van UTS in Koraal Specht en de poging tot brandstichting bij het UTS-gebouw aan de Grebbelinieweg.

De minister veroordeelde de acties en roept de bevolking op om te helpen bij het opsporen van de daders.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | Girigorie: ‘Criminele acties’

  1. Fred Schiedam

    “WILLEMSTAD -Politiecommissaris Maurice Sambo verklaarde vanmiddag dat er geen bewijs is dat de recente incidenten tegen UTS, die hij omschreef als criminele acties, te maken hebben met de manifestaties van de vakbonden.”
    Aldus een ander bericht in de Knipselkrant.
    De Minister mag een hartig woordje spreken met deze Rambo, die hem zo openlijk te kakken zet.

  2. Het lijkt alsof deze minister alle realiteitszin is verloren, “‘criminele acties’ die de politie grondig onderzoekt. ” Sinds wanneer? Hoeveel gevallen van brandstichting heeft de politie in 10 jaar opgelost? Al die administraties die na de regering Schotte in rook zijn opgegaan zijn nooit opgelost.

    Ik moet zeggen, het getuigt van heel veel arrogantie en minachting voor een bevolking om een ministerspost te aanvaarden terwijl je van tevoren weet dat jij de enige bent die beter van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *