PFM | Honkbalcentrum voor zomer 2016 af

Curaçaose Baseball Academy 'Project 421'

Curaçaose Baseball Academy ‘Project 421’

Vorige week berichtte de media al over de komst van een Major League Baseball Academy. Het nieuwe honkbalcomplex wordt gebouwd door een Amerikaans bedrijf en het project heeft de naam ‘Project 421’ gekregen.

Er zal een hoofdstadion komen, 4 honkbalvelden, 2 oefenvelden, scholingsfaciliteiten voor spelers en een hotel, allemaal op een ruimte van zo’n 20 hectare grond, met als doel spelers te trainen en coachen voor een internationale carrière.

Dat schrijven diverse websites en blogs, zo weet het Antilliaans Dagblad te melden. Het complex moet voor de zomer van volgend jaar gereed zijn als er ook gestart wordt met een nieuwe Curaçao Summer League.

https://yankeebiscuitfansdutchblog.wordpress.com/

Bron: ParadiseFM

 

Een Reactie op “PFM | Honkbalcentrum voor zomer 2016 af

  1. stanley Held

    Misschien weet u het niet. Sport was voor mij altijd de toekomst van onze jeugd. Na de geboorte van mijn zoon kon ik niet meer. Altijd heb ik het gevolgd. Dave Winfield had het geprobeerd. Daarna Andrew Jones. Politiek heeft het altijd gedwarsboomd. Waarom? NU KAN JE NAAST HUN JOUW EIGEN JEUGD DAAR STU REN. Moet echt lokaal met alle baseball organisaties moeten worden gesproken. Ga niets nieuws doen. Hou het zo. In mijn tijd volgden wij de jeugd intens. Velen hebben het gehaald. betaalde ons niets puur voor de wijk. De besten gingen door. Verzwak hun positie nietAnders lukt het niet. Gordo di kwartier. Is een voorbeeld. Help zo een persoon. Ik deed het voor mijn plezier. Toen raakte in kontakt met hun problemen. Dus lokaal zou ik het een boost geven. Baseballbond moet hierover kunnen nadenken. Daarna regels vastleggen. Wij wisten dat onze jeugd talent hadden. Hoop dat de rest het begrijot. Via hun heb ik dit eiland leren kennen. U mag het vragen. Betrek de lokale honkbal echt erbij. Zij zijn jaren onze ambassadeur. Vergeet hun niet. Hoop dat het goed gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *