PFM | Hoofdverdachte Baywatch smokkelde ruim 20 kilo coke

Hoofdverdachte Baywatch smokkelde ruim 20 kilo coke

Hoofdverdachte Baywatch smokkelde ruim 20 kilo coke

De hoofdverdachte in de Baywatch-zaak, een 29-jarige vrouw, wordt er van beschuldigd ruim 20 kilo cocaïne hebben ingevoerd. Ook zou ze verschillende criminele activiteiten mogelijk hebben gemaakt door gelegenheid, middelen of inlichtingen daarvoor beschikbaar te stellen.

Ze deed dit alles toen ze ambtenaar van de kustwacht was. Dat bleek gisteren tijdens de regiezitting van Baywatch, die gaat over corruptie, witwassen en drugshandel.

De hoofdverdachte en vier andere verdachten, die allen medewerkers zijn of waren van de kustwacht, verschenen voor de rechtbank. De twee andere verdachten zijn in afwachting van de inhoudelijk behandeling van de zaak – op 27 mei – op vrije voeten gesteld.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | Hoofdverdachte Baywatch smokkelde ruim 20 kilo coke

 1. Dat het overal gebeurd rechtvaardigd niet dat het ook hier gebeurd.

 2. Stanley Held

  Dit gebeurd overal in de Wereld. Onlangs had men een politieagent in Nederland aangehouden. Hij gaf jarenlang informatie aan de criminele wereld. Dus ligt niet aan de werving. Het is eenmaal zo. Krijg je altijd.

 3. Brian Mariano

  Voor 1 kilo hoef je 0 dagen te gaan zitten, voor 2o kilo dus 20 x 0 dagen.

 4. boefjes, zijn het, je gaat toch denken dat je andere zaken ook met een ander daglicht moet bekijken.
  zoals hoe hoog is het waarheidsgehalte van de op gemaakte procesverhalen,zijn de kilo inbeslag genomen drug wel daadwerkelijk vernietigd, welke gevolgen heeft het voor de veroordeelde misdadigers die zijn opgepakt krijgen dieeen herziening of een dag in de rechtbank enz enz.
  Daarnaast is het natuurlijk de vraag, hoe is het mogelijk dat dit soort mensen uberhaupt door de selectie zijn gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *