PFM | Insel Air vlucht uit Barranquilla keert om wegens technisch probleem

Poging technici Avianca het probleem te verhelpen

Poging technici Avianca het probleem te verhelpen

Een vliegtuig van Insel Air, dat vannacht was vertrokken uit Barranquilla in Colombia richting Curaçao, moest wegens een technisch probleem omkeren.

Het toestel, een Fokker 50, is veilig op de luchthaven van de Colombiaanse stad geland met 38 passagiers aan boord. Dat meldt de Extra op basis van een mededeling van Insel Air.

Twee technici van Avianca gingen na de landing het probleem onderzoeken en proberen het te verhelpen. Mocht dat niet lukken, dan zou Insel zelf technici met het benodigde materiaal naar Barranquilla sturen. In dat geval komt het vliegtuig pas morgen op Hato aan.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Insel Air vlucht uit Barranquilla keert om wegens technisch probleem

  1. Los van het feit dat er mensen zijn die geacht worden hun taken professioneel naar eer en geweten uit te voeren lees het toezicht, de technici, management, investeerders en zelfs piloten.. Curacao kan zich op ieder mogelijk vlak geen ongelukken of calamiteiten met vliegtuigen veroorloven.

    Dat betekend het failliet van toerisme en dus van Curacao.

    Tijd om procedures te herzien, mensen op scherp te zetten, zorgen dat je calamiteiten aankan dat iets basaals als ziekenwagens en ziekenhuizen trauma teams etc geregeld zijn.

    De vraag is niet of maar wanneer, het zou getuigen van wijsheid en volwassenheid om te erkennen dat er problemen zijn en die grondig aan te gaan pakken.

  2. Dit valt onder die Canadees

  3. Het CV van Heerenveen en Lippinkhof wordt met de dag leuker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *