PFM | Jamaloodin geen verdachte in ‘Divi Divi’

Alleen 36-jarige Speedy directrice Caryllish Carolien Martina (rechts) verdachte

Alleen 36-jarige Speedy directrice Caryllis Martina (rechts) Divi Divi verdachte

Op dit moment is voormalig minister van Financien George Jamaloodin geen verdachte in de zaak Divi Divi. Dat laat het Openbaar Ministerie (OM) weten tegen de Èxtra.

In het bedrijf van Jamaloodin, Speedy Security, werd maandag een huiszoeking verricht in verband met deze zaak.

In de zaak Divi Divi wordt een 36-jarige vrouw verdacht van valsheid in geschrift en verduistering van een deel van een door het Ministerie van Financiën verstrekte subsidie. Die subsidie bedroeg 450.000 gulden en was bedoeld voor de wijken Steenwijk en Divi Divi.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Jamaloodin geen verdachte in ‘Divi Divi’

  1. Abraham Mossel

    Natuurlijk is hij op dit moment geen verdachte, zijn ex byside is gewoon een ordinere katvanger zowel voor deze Divi Divi stichting also voor het Security bedrijf, maar van de 100 keer gaan 99 % van dit soort katvangers van dit voormaat op de praatstoel zitten als zij een paar maanden gevang boven het hoofd hangt, dus OM doe je best dan komt vanzelf de bagger en bemoeinis en verdeling van de gebroeders Gerrit en Jamie naar boven, je kan mij toch niet wijsmaken en vertelen dat die byside 375.000,00 Nafje in haar eigen zak heeft mogen steken, dat is onmogelijk met twee van dit soort aasgieren en narsicten, dus nog ff wachten Jamie je komt vanzelf met je vriend Gertje aan de beurt als het OM zijn werk goed doet, geen probleem hoor!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *