PFM | Jamaloodin weigert mee te werken aan uitlevering

Blijft verdachte in Bientu, Passaat, Maximus en Germanium-onderzoeken

George Jamaloodin, voormalig MFK-minister van Financiën weigert mee te werken aan zijn uitlevering aan zijn geboorteland Curaçao en probeert onder de verdenking uit te komen van de zogeheten Passaat-strafonderzoek.

Dit schrijf het Antilliaans Dagblad. Jamaloodin, die verdachte is in een reeks andere zaken, heeft onder de verdenking van ‘valsheid in geschrifte’ als bewindsman uit te komen. Het gaat hier om het antedateren van een Ministeriële Beschikking met betrekking tot de invoering van de fiscale inkeerregeling.

Zijn advocaten wilden stopzetting van de zaak tegen hun cliënt omdat hij volgens hen zich niet schuldig heeft gemaakt aan een strafbaar feit en ook is de zaak al weer van vijf tot zes jaar geleden.

De rechter-comissaris heeft besloten Jamaloodin niet ontvankelijk te verklaren en daarmee blijft hij verdachte in de zaak Passaat, alsmede in de andere strafonderzoeken. Momenteel is Jamaloodin in Veneuzela in handen van Interpol in afwachting van zijn uitlevering aan zijn geboorteland Curacao.

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

Over de rol van Jamaloodin in Passaat/Binetu:

2015 10 29 – Reactie OM in Bientu-Robbie Dos Santos_volledig by Black Lion on Scribd

5 Reacties op “PFM | Jamaloodin weigert mee te werken aan uitlevering

  1. In dat soort landen worden gevangenen wel eens doodgeschoten als ze ‘ontsnappen’..

  2. ratadvocaten ” peppie en kokkie” komen wel voor hem op .

  3. Het schijnt dat Jamaloodin zich in iedergeval goed vermaakt daar in het gevang. Hoeren, drank, lekker eten. In afwachting op zijn uitlevering ehh pardon ontsnapping

  4. aY KOM OP-IT WILL BE A FAMILY REUNION –
    jAMALODIN-ROBBY-AMPARO-LOUIS-GERRIT-EN N OG EEN PAAR

  5. Meteen naar Bon Futuro dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *