PFM | KLM legt passagiers in de watten met ‘Private Boarding’

KLM legt passagiers in de watten met 'Private Boarding'

KLM legt passagiers in de watten met ‘Private Boarding’

KLM draait op dit moment op Curaçao een nieuwe service met de naam Private Boarding. Voor honderd dollar kunnen passagiers tot 48 uur voor vertrek via een speciaal e-mailadres – [email protected] – deze nieuwe dienst van KLM op Curaçao boeken.

Het betreft een proef die drie maanden duurt. Passagiers krijgen daarvoor op het Jet Center Curaçao een VIP-service zonder wachttijden bij de check-in en kunnen gebruik maken van een privé-lounge met alle bijbehorende service. Een persoonlijke hostess zorgt voor de afhandeling van de gehele dienstverlening, zoals het inchecken van extra bagage. Zij draagt ook zorg voor de securitycheck en de paspoortcontrole.

Na een soft launch op 15 april zal deze nieuwe dienst op 1 mei officieel worden gelanceerd. De dienst is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de luchthaven Hato.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | KLM legt passagiers in de watten met ‘Private Boarding’

  1. Erg leuk allemaal. We zijn op 26 april teruggevolgen naar Amsterdam en hebben de hele reis met truien en jacks aan zitten bibberen van de kou. Doe daar eens wat aan, of moeten we daar binnenkort ook extra voor gaan betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *