PFM | Laat uw stem horen

Een hogere opkomst zou de positie van het Overlegorgaan Caribische Nederlanders ten opzichte van de Nederlandse overheid versterken

John Leerdam (foto), voorzitter van het Overlegorgaan Caribische Nederlanders, het Ocan, roept alle Caribische Nederlanders met stemrecht op om vandaag te gaan stemmen.

Leerdam realiseert zich dat de animo om te gaan stemmen onder Antillianen en Arubanen, zowel in Europees als in Caribisch Nederland, gering is. Een hogere opkomst zou echter de positie van het Overlegorgaan ten opzichte van de Nederlandse overheid versterken, aldus Leerdam in het Antilliaans Dagblad.

Ocan zit geregeld met Kamerleden en soms ministers om de tafel om de belangen van Caribische Nederlanders te behartigen. “Dan helpt het als we kunnen zeggen: kijk eens hoe betrokken onze achterban is. Nu kunt u ook uw betrokkenheid met ons tonen,” aldus Leerdam.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | Laat uw stem horen

 1. Ik bespeur niets behartenswaardigs in z’n woorden, het gebral van deze domme leugenachtige achterbakse clown klinkt mij eerder slijmerig en huichelachtig in de oren.

  Kom nou niet doen alsof deze toneelspeler, want dat is zijn beroep, een begenadigd spreker is. Je doet alsof het hier over één of ander wereldberoemde Nobelprijs winnaar gaat.

  De man is onderhevig aan enorme minderwaardigheidscomplexen, en dat is één van de redenen geweest waarom hij in 2012 als een zwarte gieter is afgegaan, en dát voor het oog van bijna 1 miljoen NOS journaalkijkers..

  https://www.youtube.com/watch?v=6saKQN4mk2g

  Zo verschrikkelijk dom, kijk eens naar die domme uitstraling in z’n gezicht, dieptreurig. Van iemand die een beetje gestudeerd heeft, ook al is het maar theater, verwacht je het niet!

 2. Ik snap niet wat een, hoewel op Curaçao geboren, bewezen domme Surinaamse clown als john “JABLABLA” Leerdam te maken heeft op wie of hoe Antillianen wensen of dienen te stemmen. Wat is de man eigenlijk? Hoelang blijft deze bewezen oerdomme leugenachtige clown nog van twee walletjes vreten? Vorige week nog prominent aanwezig op een bijeenkomst in Wijkcentrum Kormelink die notabene over de ‘bruisende Surinaamse stem’ handelde en nu bemoeit hij zich met Antillianen!?

  http://www.volkskrant.nl/opinie/de-surinaamse-stem-bruist-en-kookt-over-in-wijkcentrum-kormelink~a4471862/

  Schaamt deze man zich niet nadat hij een aantal jaren geleden voor het oog van bijna een miljoen Nederlandse NOS-journaalkijkers alle Antillianen voor schut heeft gezet met z’n domme leugens? Hij wist alles over ene Jablabla die helemaal niet bestond en nog steeds niet bestaat! Hij is er ingetuind zoals alleen een natural born domkop dat kan! En nog steeds is hij directeur van een Antilliaanse organisatie in Nederland?
  Zijn Antillianen werkelijk zo dom dat ze zo’n clown nog steeds handhaven?

 3. Abraham Mossel

  Kan deze supper LOSER wel het verschil tussen de waarheid en de leugen. denk het niet!

 4. Hij sprak nog meer behartenswaardige woorden zoals: ,,Ik vind het belangrijker dat men gaat stemmen dan op wie men gaat stemmen. Onder Antillianen en Arubanen leven heel veel verschillende politieke opvattingen. Dat is prima, dat maakt onze samenleving zo boeiend. En zo lang wij bereid zijn naar elkaars argumenten te luisteren leidt dat altijd tot een mooie uitkomst.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *