PFM | Levering brandstof mogelijk in gevaar door acties

Curoil kan terrein Isla niet op om brandstof af te nemen | Foto Antilliaans Dagblad

Curoil kan terrein Isla niet op om brandstof af te nemen | Foto Antilliaans Dagblad

De Isla-vakbonden hadden het al aangekondigd en ze voegden daad bij woord: gisteren blokkeerden ze de ingangen van de raffinaderij. Premier Ben Whiteman heeft laten weten bereid te zijn met de vakbonden te praten, maar dan moeten ze hun acties wel stoppen.

De minister-president heeft voorgesteld om, om 15.00 om tafel te gaan, maar dat willen de bonden niet. Ze willen meteen aan tafel.

Als de acties van de Isla-vakbonden doorgaan dan kan de levering van brandstof in gevaar komen. Curoil kan namelijk niet het terrein van de Isla op, om brandstof af te nemen. De vakbonden stellen dat de regering en het Multidisciplinair Projectteam zich niet houden aan de gemaakte afspraken.

Volgens de vakbonden werd het hun pas vorige week duidelijk dat het Projectteam afzonderlijk onderhandelt over Bullenbaai en de raffinaderij. En dat is volgens de bonden tegen de afspraken.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Levering brandstof mogelijk in gevaar door acties

 1. De MP heeft om 15.00 uur tijd, maar de zeikende chaoten willen NU…..
  ….of andere mensen daar mogelijk de dupe van zouden kunnen worden, zal ze een rotzorg zijn….
  De gemeenschap hier is van die a-sociale mentaliteit doordrenkt….
  Voor de rest…..storm in een glas water….. 🙂

 2. Abraham Mossel

  Ik woon hier 17 jaar heb dit meer mee gemaakt de mafkezen staan uren in de rij voor benzine en de volgende dag kan je weer gewoon tanken, hoe dom moet je zijn.

 3. Haantjesgedrag. De opzet is om mensen boos en opgewonden te krijgen zodat zij zelfs de instellingen die hun (democratische) vrijheden moeten waarborgen aanvallen. De kromme achterliggende gedachte is dat het ontketenen van dergelijke (populaire) passies onder de mensen een kettingreactie tot gevolg heeft, onder het mom van meer democratie(Reforma??), maar in werkelijkheid een dictator aan de macht moet helpen. Een strafblad en andere veiligheidsonderzoeken hebben andere wegen vrijwel geblokkeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *