PFM | Man op Bonaire doodgeschoten vanuit auto

Vrouw die gisteren dood werd gevonden pleegde mogelijk zelfmoord

Vannacht is een man aan de Kaya Kòrsou in de buurt Playa op Bonaire door meerdere schoten om het leven gebracht die werden afgevuurd uit een auto. De initialen van het slachtoffer zijn J. Th.

Dat meldt het Openbaar Ministerie BES. Het slachtoffer zou naar verluidt een bekende van justitie zijn. Het onderzoek is in volle gang. In de nacht van zondag op maandag is in de Kaya Irma in de wijk Antriol op Bonaire ook iemand dood aangetroffen.

Het betrof een vrouw, die in het hoofd geschoten was. De politie heeft na de vondst van het lichaam van de vrouw onder leiding van het OM twee huiszoekingen verricht. Daarbij is verdachte aangehouden. Het zou gaan om een Bonaireaanse man, meldt de Extra vanmorgen, met de initialen L.A.C.C.

Hij zou een soort relatie hebben gehad met het slachtoffer. Het lichaam van de vrouw, het zou om een Venezolaanse gaan, is naar het Nederlands Forensisch instituut in Rijswijk gestuurd voor nader onderzoek. Mogelijk was er sprake van zelfmoord. De aangehouden man zou vooralsnog niet verdacht worden van moord op de vrouw.
Share on Google+

Bron: ParadiseFM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *