PFM | Man terecht voor fataal ongeluk 2013

Man terecht voor fataal ongeluk 2013

Man terecht voor fataal ongeluk 2013

De chauffeur die een dodelijk ongeval heeft veroorzaakt in 2013 moet morgen voor de rechter verschijnen. Dat laat het Openbaar Ministerie weten.

Volgens het OM reed de man zeer gevaarlijk. Op 23 december 2013 vond het dodelijk verkeersongeval plaats op de Kaminda Johan Statius van Eps in Rio Magdalena. Daarbij kwam de 72-jarige Francisco Elvio Kieringdongo om.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “PFM | Man terecht voor fataal ongeluk 2013

  1. Hoe het gerecht hier werkt is een raadsel, als je alle verslagen leest een aardig vriendjes politiek. De een wordt veroordeeld alsof hij een snoepje gestolen heeft terwijl er grove nalatigheid in het spel is en de ander wordt door zn politieke spel ook met grove fouten helemaal niet vervolgt en gaat lachend verder met het volk te belazeren. Hoeveel zakken worden er bij het OM gevuld vraag je je met gegronde redenen af.

  2. Abraham Mossel

    En wat te denken van de dood rijder Gerrit de Raaf die is nog geen minuut verhoord door de politie over het dodelijk verkeersongeluk door hem veroorzaakt zonder rijbewijs en geen verzekering in een gestolen auto. wat vind je daarvan @ Zon.

  3. Nelson reed ook nog zonder rijbewijs, met iets op en probeerde ook nog weg te rijden. en dan nog 2 maanden per moord dus deze heer zal wel 1 weekje plantsoendienst krijgen denk ik

  4. Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap.

  5. Tja, het dwaallicht Irma Lips liet meermaals bekeurd wegpiraat Nelson dos Santos die zonder rijbewijs drie wandelaars doodreed er met enkele maanden afkomen.

    Deze man heeft dus niets te vrezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *