PFM | Marilyn Moses wellicht in coalitie

Moses back in the game

De coalitie van MAN, PAR, PNP en Un Korsou Hustu proberen ondanks het vertrek van Eduard Braam in het zadel te blijven. Zij hebben nu Marilyn Moses van Movementu Progresivo gevraagd om een minister van volksgezondheid te leveren.

Moses is van huis uit arts. Tegenover de Extra laat ze weten nog geen beslissing te hebben genomen over of zij wel of niet mee doet aan deze coalitie. Het was juist onenigheid over de post van minister van volksgezondheid waardoor voormalig partijvoorzitter van de PAR brak met de gele partij. Volgens hem was eerder toegezegd dat hij deze ministerspost zou gaan bekleden, maar wilde partijleider Zita Jesus – Leito het uiteindelijk zelf doen.

Mocht Movementu Progresivo zich aansluiten bij MAN, PAR, PNP en Un Korsou Hustu dan beschikken zij weer over een meerderheid van elf zetels.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “PFM | Marilyn Moses wellicht in coalitie

 1. Precies het omgekeerde met Charles Cooper. MAN was een zinkend schip en de ratten verlieten als eerst het schip. Juist door het gewicht van de ratten was het schip aan het zinken.. na vertrek van de ratten kon het schip toch door om daarna de verkiezingen te winnen.. en de ratten.. die bleven achter op open zee.

 2. Que ironia.
  Moses vertret uit PAIS omdat die niet deugden.
  PAIS bestaat niet meer en Moses wordt zelfs minister.
  Het is altijd zeer belangrijk om een zinkend schip op tijd te verlaten.
  En dat deed zij, Moses.
  Que ironia.
  Ironia di bida.

 3. Daan Banaan

  Marilyn, laat je van je mooiste kant zien. En help ons eilandje vooruit.

 4. Probleem is dat Braam niet door de screening zou komen als minister

 5. toch maar doen dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *