PFM | McWilliam stelt Statenvergaderingen voorlopig uit

Schotte: meerderheid van 11 moet nieuwe voorzitter en vicevoorzitter kiezen | Extra

Statenvoorzitter Giselle McWilliam heeft de Statenvergaderingen van deze week voorlopig uitgesteld. McWilliam zei het Antilliaans Dagblad dat het verstandig is om eerst een afkoelperiode in te stellen en daarna de vergaderingen weer in te plannen.

Dit omdat er de afgelopen tijd veel spanningen zijn in het parlement en de regerering en dat ook effect heeft op de bevolking. Als voorzitter heeft McWilliam de bevoegheid om vergaderingen uit te stellen zoals de vergadering over de situatie van Insel Air die vandaag op het programma stond.

Politiek leider Gerrit Schotte van MFK heeft gisteren bij TeleCuraçao laten weten de voorzitter aan te sporen om de vergaderingen zo snel mogelijk weer in te plannen. De groep Statenleden die zich als de nieuwe meerderheid presenteert wil dat er zo snel mogelijk een nieuwe voorzitter en vicevoorzitter worden gekozen.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | McWilliam stelt Statenvergaderingen voorlopig uit

  1. Niet zo slim van haar, maar ja

  2. Abraham Mossel

    Gerrit de Raaf de narcist en in de hele wereld bekend staande pathologiche beroeps leugenaar, krijgt een koekje van eigen deeg op zijn staten bordje, Weet je nog 2012 met vriend Jasjes, Gerrit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *