PFM | Mediaspecialisten over Curacao in verkiezingstijd


Renske Pin en Jeroen Pauw over journalistiek en media op Curaçao en verkiezingstijd.

Bron: ParaddiseFM

5 Reacties op “PFM | Mediaspecialisten over Curacao in verkiezingstijd

 1. Jeroen Pauw is een omhooggevallen nieuwslezer.

  Dat hij met Stella van Rijn, een parodie op een journaliste, een master class organiseert zegt ook voldoende over zijn niveau.

  Stella van Rijn is niets meer dan een mantelpak gevuld met hypocretie.

  Vraag het Kokkelman van Brandpunt.

 2. Abraham Mossel

  Jeroen Pauw, dat is toch dat ventje die altijd zijn rode politieke gezinde PvdA vrienden via ( hun) zijn tv praat progamma bij de VARA de hemel zit in te prijzen, als hij alleen al de naam Wilders hoord loopt hij al ROOD aan van teen tot oor. meer wil ik niet zeggen over dit helemaal niet integer misselijk figuur. PS die maat Witteman en Mathijs van Nieuwkerk “DWDD” de kunstmatige lacher smoel en Paul de schreeuwer zijn de best betaalde tv figuren van allemaal. DE arbeiders partij VARA laat mij niet lachen, Pauw bemoei je hier niet met de politiek, a u b. lamzak.

 3. Beste Jeroen,

  Je had je ongetwijfeld eerst beter kunnen vergewissen van wie en wat van Rijn is. Een adept van Schotte, waar je m.i. niet mee geconfronteerd had moeten – willen – zijn. ‘Journaliste’ is echt teveel van het goede als je haar belabberde achtergrond beter had ge’screend’. Waarvan akte.

 4. Heel veel respect voor Pauw!!!

 5. Interessant verhaal van Pauw, maar helaas ontkracht door de masterclass die hij vorig jaar met Stella van Rijn heeft gegeven.

  Stella heeft alle journalisitieke principes overboord gezet toen ze als kontenlikker van Schotte secretaris generaal kon worden. Ze werd er zelfs lid voor van de MFK, hetgeen ze na lang ontkennen wel moest toegeven.

  Herinner we ons nog haar boze brief aan het Nederlandse Brandpunt dat het gewaagd had enkele kritische vragen over Schotte te stellen.

  Journaliste Stella van Rijn is het perfecte voorbeeld van wat er mis is in de lokale journalisitiek: ze is te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *