PFM | Mike Franco en Etienne Van der Horst bij ‘Wat een Week!’

Waarom steunde de partij de motie van wantrouwen tegen GevMin Marvelyen Wiels niet?

Waarom steunde de partij de motie van wantrouwen tegen GevMin Marvelyen Wiels niet? Tussen 10 en 12 uur in ‘Wat een Week!’ op Paradise 103.1 FM

De verontwaardiging richting PAIS over het niet steunen van de motie van wantrouwen tegen de Gevolmachtigde Minister was groot. Waarom steunde de partij deze motie niet?

Die vraag wordt vandaag in ‘Wat een Week!’ gesteld aan Statenvoorzitter Mike Franco en vice-premier en minister van Bestuur, Planning en Dienstverlening Etienne van der Horst.

Hoe nu verder? Hoe gaat deze coalitie het laatste regeerjaar in, welke doelen moeten nog gehaald worden volgens PAIS, hoe verloopt de samenwerking tussen de partijen en wat heeft PAIS geleerd van de afgelopen jaren?

Tussen 10 en 12 uur in ‘Wat een Week!’ op Paradise 103.1 FM

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “PFM | Mike Franco en Etienne Van der Horst bij ‘Wat een Week!’

 1. Margret Smeets

  Coward of the country Alexandra Rosaria heeft niet alleen alle geloofwaardigheid verloren maar ook zijn 14,000 kiezers die hij heeft bedrogen.

  PAIS heeft een mooie toekomst achter zich en kan worden bijgezet op het kerkhof der mislukte partijen waar FOL en PLKP al jaren liggen . En Alexandra wordt op dat kerkhof bijgezet naast hun louche leiders, Anthony Godett en Errol Cova.

 2. Zomaareenmening

  Na het interview gehoord te hebben heb ik met openstaande mond van verbazing geprobeerd de uitleg van beide heren tot een begrijpelijk weerwoord samen te vatten.Ik ben helaas niet verder gekomen dan een nietszeggende uitleg waarin beiden door wollige taal te gebruiken, totaal niets gezegd hebben. Beide heren gebruiken , door angst hun baantje te verliezen nietszeggende woorden om hun straatje schoon te vegen. Het is wederom bewezen dat de partij PAIS geweldig door het ijs gezakt is. Bij de eerstvolgende verkiezingen zullen ze daarom een zeer gevoelige nederlaag gaan leiden. Wat een sulletjes!!

 3. Ik kan alleen maar kotsen van deze politieke partij
  PAIS.
  Wolven in schaapskleren sjauwroe proef?

 4. Ja mosterd na de maaltijd.
  Het hoeft allemaal niet meer. Tot het volgende leven Pais.
  Begin maar voor banen te lobbyen want jullie Pais zal niet meer in de staten terugkeren.

 5. Beetje laat voor damage control.

 6. Wat heeft Pais geleerd in de afgelopen jaren? Nou dat is vrij simpel; Als je je mond maar houdt dan blijf je op het pluche zitten.
  De volgende les die ze gaan leren is dat ze door de vorige les niet meer hoeven terug te komen.

 7. Jammer. Ze voeren samen een Kabinet die de regering vormt.
  Je kan het heel makkelijk uitleggen. Vader ( PS ) en Moeder (PAIS) hebben een gezin, wat de kinderen uitvoeren zijn ze samen verantwoordelijk voor.
  Dan kan het niet zo zijn dat vader(PS) er andere normen en waarden heeft dan de moeder(PAIS).
  Nu kan het natuurlijk zo zijn dat vader(PS) denkt van dat moeder(PAIS) heeft maar 1 recht, namelijk..het zwijgrecht. Dan heeft de Moeder (PAIS) verder ook geen recht van spreken achteraf. Om wat krom is, weer recht te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *