PFM | Miljoenen naar MDPT zonder duidelijke resultaten

Werner WIels (MDPT): Wij brengen wel degelijk regelmatig verslag uit aan de regering

Werner WIels (MDPT): Wij brengen wel degelijk regelmatig verslag uit aan de regering

Het Multidisciplinair Projectteam kost miljoenen maar er is niet duidelijk wat de resultaten zijn. Daarmee opent het Antilliaans Dagblad. De krant heeft de begroting van het MDPT in handen.

Daaruit wordt ook niet duidelijk of de bestedingen worden gecontroleerd of verantwoord. Dit jaar heeft het Projectteam een budget van 4,5 miljoen gulden. Dit geld is afkomstig overheids-nv RdK.

In het budget is 1,5 miljoen gulden gereserveerd voor een technische studie naar de resterende levensvatbaarheid van de raffinaderij. Ook wordt er 1 miljoen gulden betaald aan KPMG voor het leveren van technische expertise.

Uit de begroting blijkt verder dat er een miljoen gulden is uitgetrokken voor de teamleden en teamleiders. De teamleden krijgen 5000 gulden per maand op hun rekening bijgestort en de leiders 7.500 gulden.

Bron: ParadiseFM

18 Reacties op “PFM | Miljoenen naar MDPT zonder duidelijke resultaten

 1. Taxation and representation!

 2. Abraham Mossel

  Goed gezegt daar ben ik al 80 jaar mee bezig?.

 3. En Amparo is bezig voedselpakketten aan het uitdelen. Zeker kon hij het zelf niet meer vreten.

 4. Je mag hopen dat het stemvee dit ook leest.. denk er aan wanneer je geen geld hebt om eten te kopen..

 5. Je zou kunnen bepalen via de stembus tenzij je je stem voor NAf 100,= of beltegoed verkoopt.

 6. Wij de belasting betalers betalen maar hebben niets te bepalen, ons enige wapen is muiterij

 7. Leden van MDPT hoofdelijk aanklagen wegens acquisitiefraude (acquisitie zonder prestatie) en/of wanprestatie.

 8. Vervelend

  Geld opstrijken over de ruggen van gedupeerde burgers, die dagelijks vergiftigd worden door de luchtvervuiling, KAN HET NOG GEKKER, en die vergiftiging zal nog tijden blijven! Maar met een lakse en domme bevolking zoals op Curacao kom je met elk feit weg, ja toch? Bij een demonstratie tegen de luchtvervuiling verschijnen afgelopen zaterdag nog geen honderd man. Typisch Curacao 🙁

 9. Joscelin Trouwborst

  MDPT is één grote corrupte, manipulatieve onzin show. De opdracht van de Staten is dat zowel continuïteit van Isla wordt onderzocht als andere alternatieven. In werkelijkheid dansen trekpoppen als Wiels, Whiteman en anderen naar de pijpen van de olie maffia. Deze trekpoppen hebben maling aan de opdracht van de Staten. Ze hebben lak aan anderen in de regeringscoalitie en in het team. Het volk wordt grotesk belazerd. Om een zo schoon mogelijke, moderne raffinaderij te hebben moet er simpelweg een nieuwe worden gebouwd. Een investering van minimaal 3.000.000.000 US dollar, die met de ontwikkelingen ten aanzien van fossiele brandstoffen niet zinnig is en dus naar alle waarschijnlijkheid ook niet gaat komen. Ondertussen draaien de propaganda machines om het volk te laten geloven, dat als de Isla op gas gaat stoken alle vervuiling is opgelost en we een moderne raffinaderij hebben. Niets is minder waar. Isla werknemers en subcontractors zijn in deze show de willige slaven, die niet meer dan zo’n 10 % van de werkzame bevolking uitmaken, die zich voor het karretje van de olie maffia laten spannen en die als het zo uitkomt de rest van de bevolking chanteren met stakingen en blokkades.
  Een Isla drama met duizenden ontslagen als bij het failliet gegane Fokker en Rijn Schelde Verolme zijn te voorkomen, maar dan is het hoog tijd om wakker te worden, de ogen open te doen en een nieuwe koers te varen voordat de wal het schip keert. Voor een betere toekomst zijn er ideeën en helpende handen genoeg, ze hoeven enkel maar te worden omarmt.

 10. oplichters, maar dat wisten we al….

 11. De teamleden krijgen 5000 gulden per maand op hun rekening bijgestort en de leiders 7.500 gulden.

  Wie, wat zijn de teamleden en teamleiders? Wat doen ze met dat geld? Waarom krijgen ze zoveel geld? Is het hun salaris of gewoon een beloning naast hun salaris? Als dat zo is dan blijven ze tot in het oneindige ''vergaderen.''

 12. Heeft hij al het geld opgegeten?

 13. Abraham Mossel

  Het is maar goed dat de Familie De Raaf nog niet zo groot was, anders hadden zij nog meer gestolen als wat de Familie Wiels doet na de dood van hun verlosser Broer Helmin. Maar geen getreur het crimieeiland is al leeg geroofd dus maak u geen zorgen vernieuwde kiespijn kiezer. Stem OP dos des Sanitos. AgraPEERen.

 14. …alleen op….

 15. Niet allen op Curacao, In de VS zegt men ‘money talks, bullsh** (nonsense) walks’.

 16. Ook op Curacao geldt : Wie betaalt, bepaalt.

 17. ja, familie en vriend geheimpjes kosten geld.
  als we een forbes van curacao hadden dan zie je de Wielsje stijgen van – 0000 gulden naar + miljoenen gulden.

  want 7500 voor deze klus in de maand, commissaris by A&E ook een goede vergoeding en waar nog meer.

  ach gelukkig is er nu een pak ze team , als het later blijkt dat ze het onrechtmatig hebben gekregen kan je alles weer afpakken.

 18. Wie vertrouwt een Wiels in hemelsnaam met miljoenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *