PFM | Mogelijk toch voortzetting vluchten Airberlin na de zomer

WinAir begint 3 juni met vluchten tussen SXM en Curaçao | Persbureau Curacao

Er is toch nog een gerede kans dat Airberlin ook na oktober op Curaçao blijft vliegen. Dat meldt het Antilliaans Dagblad.

De luchtvaartmaatschappij vliegt al enkele jaren tussen Dϋsseldorf en Hato, maar onlangs was er sprake van dat de vluchten na het zomerseizoen gestopt zouden worden. Redenen: strategische heroriëntatie en de trage nakoming van Curaςao van de omzetgarantie.

Volgens de site Airliners.de zou er de afgelopen weken flink onderhandeld zijn en is een concreet voorstel van Curaςaose kant gedaan om de twee vluchten in de winterperiode te behouden. Hoewel de onderhandelingen in een goede sfeer zouden verlopen, staat er nog niets zwart op wit.

Meer luchtvaartnieuws: WinAir gaat per 3 juni definitief tussen Sint Maarten, Curaςao en Haїti vliegen met een MD-82. De rechtstreekse vluchten tussen Sint Maarten en Curaςao vinden plaats elke dinsdag en zaterdag.

Bron: paradiseFM

Een Reactie op “PFM | Mogelijk toch voortzetting vluchten Airberlin na de zomer

  1. Betwijfel het.

    Misschien kan de overheid Dusseldorf aanbieden om op de eerste vlucht van het nieuwe seizoen de honderden bolletjesslikkers in de gevangenis daar terug te nemen.

    Bij aankomst gaat Pik Pisas met hen op de foto.

    Schotte kan nog wel wat stemmen uit Bon Futuro gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *