PFM | Moses roept eigen minister die zichzelf wil benoemen als afdelingshoofd terug

Procedures niet gevolgd

Movementu Progressivo heeft haar eigen minister teruggefloten. Sisline Girigorie (foto), nu demissionair minister van Gezondheid, Milieu en Natuur zou zichzelf hebben willen benoemen tot afdelingshoofd van de uitvoeringsorganisatie Agrarisch Visserij Beheer.

Marlyn Moses, partijleider van MP, heeft Girigorie in een korte brief laten weten dat als het waar is zij die eigenbenoemde aanstelling direct moet intrekken. Dat meldt de Amigoe, die maandag al gewag maakte van diverse politieke benoemingen door het demissionair interim-kabinet bij diverse ministeries. Ook de drie partijen die samen willen regeren hebben al met informateur Ys aan de bel getrokken over wat genoemd werd ‘ondeugdelijke handelingen’ door het huidige kabinet. Ze hebben al gedreigd dat benoemingen die niet volgens de geldende procedures zijn verlopen ongedaan worden gemaakt.

Bron: ParadiseFM

15 Reacties op “PFM | Moses roept eigen minister die zichzelf wil benoemen als afdelingshoofd terug

 1. Dat zal de rechter zeker NIET zeggen.

 2. Het licht heeft deze dame Mozes helaas nog niet gezien,zij zit nog in de donkere tunnel.Terug draaien kan zij ook niet meer,er zal een rechter weer aan te pas komen die de belasting betaler weer geld gaat kosten.

  De benoeming van Gilbert Doran is ronduit schandalig daar deze meneer een belastingschuld heeft de deurwaarder had zelfs zijn prive auto en goederen in beslag genomen was nog niet genoeg meneer heeft geen of weinig belasting betaald over 40?Ook moet hij een niertransplantatie ondergaan,hij had het uitgesteld tot na zijn benoeming als parlementarier.

 3. Geen staaltje van good governance geen openbare advertentie ed dus Girigorie kan het schudden.

 4. Nee hoor volgens mij zal de rechter zeggen dat het was oplichting met voorbedachte rade.

 5. Joep Meloen

  Deze muts heeft al een oplossing gevonden. Ze heeft nu de interim ministerrraad bereid gevonden om haar ‘voor te dragen’ en daarna ‘te benoemen’.
  Zo is het weer een legale beslissing en kan ze bij de rechter weer flink wat geld opstrijken als ze wordt ontslagen.
  Dit is les 1 uit Corruptie voor beginners.

 6. ericlapas

  Volgens mij is de groep van 12 juist heel trots op deze dame ze hebben nl, niets anders verwacht natuurlijk. Ik kan me voorstellen dat Mozes tegen haar gezegd zou hebben, meid ik ben trots op je, ik zou juist teleurgesteld zijn als je het niet geprobeerd had. Maar nu even niet.

 7. Ach, wat te verwachten van iemand die in “state of following her leader’s footsteps!” verkeerd?

 8. Pfffffffffff

  Moses heb je het licht gezien, of was dit baantje al aan iemand anders
  beloofd?

 9. Miep wat triest is dat ze alles moeten inleveren aan hun president. Het zijn maar poppetjes, al deze poppetjes krijgen alleen maar een fooitje.

 10. Er moet een wet komen en deze figuren moet men gewoon een paar jaar gevangenis straf geven voor Oplichting-zelfverrijking .
  Zo zie je maar elke keer weer hoe veel mensen in de Politiek de boel belazeren om zichzelf te verrijken.

 11. Bende van 12 doet alles voor het volk toch?

 12. Oh ,vrouwtje wat sneu nou voor je ,wou je ook een duit in het zak doen?? Heb je vast geleerd van Gerritje de Raaf.
  Dit zegt genoeg van kabinet Pisas,allemaal voor eigen gewin en niks voor Curaçaose mensen die een baan zoeken.
  Jou kunnen we ook afstrepen,jij bent een aasgier.

 13. Abraham Mossel

  @ Henk , dit heeft Moses moeten doen in opdracht van Gerrit de Raaf, aangezien deze job al aan een MFKer weg was gegeven, een achter neef van Gerrit de Raaf krijgt de job? ☻☻╬.

 14. Zo leren we Sisline Girigorie kennen, die is geen knip voor haar neus waard. Zichzelf benoemen is de uiterste variant van zelfbevrediging.

  Mozes heeft zich ontpopt als de zoveelste kontenlikker van Schotte, maar niettemin respect voor haar dat ze deze benoeming niet laat gebeuren.

 15. Goed dat jullie verloren hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *