PFM | Nicole Lake is weer ontsnapt

Nicole Lake heeft het klaarblijkelijk niet naar de zin

De jonge Nicole Lake heeft het klaarblijkelijk niet naar de zin in JJIG

Het is weer raak: Nicole Lake is weer weg. Zij is weer ontsnapt uit de Justitiële Jeugdinrichting Curaçao. Hoe het heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.

Lake is sinds gisterochtend 8.10 uur weg. Politiewoordvoerder Imro Zwerwer heeft eerder tegen het Antilliaans Dagblad laten weten dat de tiener elke maand wel een keer wegloopt.

Volgens het ministerie van Justitie verzet Lake zich tegen haar verblijf, maar is er voor haar geen andere instelling die haar kan opvangen. Lake wordt dus weer gezocht. Iedereen met meer informatie over haar verblijfplaats of die haar heeft gezien of gesproken wordt dringend verzocht zich te melden bij de politie.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Nicole Lake is weer ontsnapt

  1. Is niet meer te helpen. zo jong en al een paar tattoos..

    Zou een enkelband niet iets voor haar zijn?

  2. Laat toch lekker lopen. Aan haar valt toch niets te verbeteren. Hopeloos geval. Kost alleen maar klauwen met geld. Laat haar maar de criminaliteit induiken, dan komt ze vanzelf in een inrichting terecht waaruit ontsnappen niet of nauwelijks mogelijk is. You can’t win them all.

  3. In Nederland zijn er genoeg jeugdinrichtingen. Als wij de grootste criminelen in Nederland onderbrengen waarom deze dame niet? Krijg zij misschien eindelijk de hulp die ze nodig heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *