PFM | Nog geen lijst PNP door onenigheid

problemen tussen de leider van de partij, Humphrey Davelaar en de minister van PNP van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, Suzy Camelia-Römer. | Foto Antilliaans Dagblad

problemen tussen Humphrey Davelaar en Suzy Camelia-Römer. |  Antilliaans Dagblad

Het grootste deel van de politieke partijen heeft de kandidatenlijst af. PNP, Partido Nashonal heeft echter grote problemen om een lijst te vormen. Dat weet de Èxtra.

Bronnen laten tegenover de krant weten dat er problemen zijn tussen de leider van de partij, Humphrey Davelaar en de minister van PNP van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, Suzy Camelia-Römer. Door die strubbelingen is er nog altijd geen lijst gevormd.

Eerder had Davelaar kritiek op de eigen minister omdat de werkzaamheden aan de weg bij Marchena nog niet waren afgerond.

De kandidatenlijsten van de partijen die deel willen nemen aan de verkiezingen van 30 september moeten maandag worden ingeleverd.

Bron; ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Nog geen lijst PNP door onenigheid

  1. Marvelous.

    We zijn op zoek naar een alternatief waar domme MFK en PS stemmers in de mondi op kunnen stemmen, en dat had PNP had kunnen zijn.

    Maar ze zijn nog niet eens in staat om zonder ruzie een lijst samen te stellen.

    Het is toch echt een schande dat er geen een partij meer is waar je met goed fatsoen op kunt gaan stemmen terwijl we toch echt niet veel vragen: alleen integriteit en een beetje niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *