PFM | Nog geen onderzoek groene aanslag

groene aanslag

Nog geen onderzoek groene aanslag | Foto Persbureau Curacao

Het onderzoek naar de groene aanslag is nog niet begonnen. Dat stelt stichting SMOC in een memorandum aan de commissie Koninkrijksrelaties van de Tweede Kamer.

De opdracht zou nog niet zijn gegeven door financiële redenen aldus SMOC volgens het Antilliaans Dagblad.

De overheid heeft wel onderzoek laten verrichting naar de groene aanslag door een lokaal onderzoeksbureau. Dit onderzoek zou bijna zijn afgerond. Daarbij is niet alleen gekeken naar de groene aanslag maar ook naar het verspreidingsgebied en de industrie.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | Nog geen onderzoek groene aanslag

  1. helaas je slaat de spijker op de kop.
    deze regering is puur tuig, die het volk vergiftigen, normaal zijn gaan vinden.
    ik heb er geen last van en de armoedzaaiers onder de rook mogen de kanker krijgen.

  2. Deze overheid ziet steeds maar weer kans om te rekken en nog eens te rekken, zelfs nadat de vervuiling zelfs een kleur heeft gekregen en op sommige plekken dik op muren en ornamenten en wat dies meer aanwezig is, zijn we nog steeds aan het rekken. We willen geen onderzoeken want dan wordt er nogmaals bevestigd dat er hier ongezonde zaken gaande zijn, we willen geen bevestiging van het feit dat dit wel eens zeer ernstig zou kunnen zijn, we willen niet weten dat een deel van de bevolking deze gele troep niet alleen op de muren heeft zitten maar ook aan de binnenkant van de longen.

    De eikels die zich de regering, en zo ook degenen die zich volksvertegenwoordigers noemen, zouden stuk voor stuk gedwongen moeten worden om daar te gaan wonen waar men van dit soort rotzooi kan `genieten`. Er komt wel een onderzoek uiteindelijk, hoogstwaarschijnlijk gaat men de niet goed werkende afzuiginstallaties van Chines snacks de schuld geven, want wij als YDK hebben er niets mee te maken natuurlijk.

    Curacao is een bananenrepubliek gevuld met zakkenvullende en vriendjes bevoordelende politici die het allemaal geen moer interesseert wat er buiten in de realiteit gebeurt ! Kijk maar naar de dagelijkse praktijk zoals men zich hier opstelt en al wijzend naar andere gewoon doorgaat met deze porkeria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *