PFM | Nog geen uitslag advocaat Vaders

Mogelijke belangenverstrengelingszaak binnen Wilhelmina onderzoek vindt achter gesloten deuren plaats en het vonnis wordt niet publiekelijk gemaakt

Gisteren heeft de behandeling plaatsgevonden in de zaak Wilhelmina en de betrokkenheid van advocaat Marije Vaders (foto) bij zowel Gerrit Schotte als Charles Cooper.

Zij worden verdacht van omkoping en poging tot omkoping van een of meer Statenleden. In de rechstzaak is nagegaan of hier mogelijk sprake is van belangenverstrengeling van de advocaat die voor beiden optreedt.

Het vonnis zal pas over enkele dagen vallen omdat het een raadkamerzitting is. De zaak vindt echter achter gesloten deuren plaats en het vonnis wordt niet publiekelijk gemaakt. Dit meldt het Openbaar Ministerie.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “PFM | Nog geen uitslag advocaat Vaders

 1. Ze gaan weer Makamba’s de schuld geven

 2. Bericht op de radio afgelopen zondag bij een bekende advocaat in gebroken in een resort maar iedereen zwijgt.Wie die bekende advocaat is en welke resort wordt niet vermeld personeel v/h resort mag met niemand praten.Het hele huis is overhoop gehaald.
  Op zoek of inmiddels gevonden waar men op zoek was?

 3. Nou oke ze is niet knap maar kan lelijkere mensen.Heeft eigenlijk niets met haar werk te maken.Die getatoueerde wenkbrouwen zijn echt verschrikkelijk,die gun je niemand.Tja voor de rest deugd ze niet.

 4. Hans jij bent zeker verlief op Amerigo Thode hij is 24 u/d in jouw gedachten. Marije is niet lelijk, maar wel lelijk opgemaakt. Alleen heeft zij heeft geen verstand van manicures.

 5. Abraham Mossel

  Hope loze poging van deze in dienst staande maffia advocaat, om de rechtsgang te belemmeren, te destabiliseren en te terorriseren. Haar grootste opdracht strak is, om ” Nini” Fonsenca op Curacrim te krijgen, wat betreft de hogerberoep zaak Maximus. Hij is nog de enigste die opgeruimdt moet worden, (dat lukt niet zo makkelijk in NL???) dan is de zaak maximus voor eens en altijd gesloten, we weten dan wel wie de opdrachtgevers zijn maar het is wettelijk niet te bewijzen( hard te maken).

 6. Mooie vingertjes?

  Goed dat je nog iets moois ontdekt aan dit oerlelijk wijf. Wat dat betreft past ze wel bij Amerigo Thode, die ook achteraan stond toen onze Lieve Heer de hoofden uitdeelde.

 7. AB.NORMAAL

  Achter gesloten deuren of niet, en geen openbare uitspraak, we merken het vanzelf. Gaat ze verder voor deze twee dan is ze niet terug gefloten, zijn er strak twee advocaatjes dan heeft ze dus een tik op haar mooie vingertjes gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *