PFM | Onbegrip voor medische uitzending Venezolaanse overvaller

Venezolaanse verdacht moet met spoed behandeld worden

Er is vol onbegrip gereageerd op social media op het bericht dat besloten is om een van de Venezolaanse overvallers, José Perez, met spoed naar Nederland uit te zenden voor medische behandeling.

Dit schrijft Harald Linkels op Bonaire.nu. Perez werd gisteren op de eerste zittingsdag van de inhoudelijke behandeling van de zaak Drum onwel en werd door een arts onderzocht. Hoewel Perez na verloop van tijd weer in de rechtzaal verscheen, werd er besloten dat Perez dringend dient te worden uitgezonden voor medische behandeling naar Nederland.

De meeste medische uitzendingen vinden plaats naar Aruba of Colombia. Er worden zeer sporadisch patiënten naar Nederland uitgezonden. Woordvoerder van het OM-BES, Norman Serphos liet echter weten niet inhoudelijk op de zaak in te kunnen gaan.

Op facebook verschenen berichten van burgers die zeiden soms maanden te moeten wachten op medische uitzending en niet te kunnen begrijpen dat een overvaller met Venezolaanse nationaliteit, die mede verantwoordelijk is voor de moord op een agent in functie, met prioriteit en spoed wordt uitgezonden naar Nederland.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Onbegrip voor medische uitzending Venezolaanse overvaller

  1. Sabetodo

    Laat deze route voor gratis medische behandeling in Nederland maar niet in Venezuela bekend worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *