PFM | Onderzoek mondkapjeszaak heropent

mondkapjes-dubnium

OM opent onderzoek mondkapjeszaak Dubnium opnieuw

De zogenoemde mondkapjeszaak wordt opnieuw geopend voor onderzoek. Eigenlijk zou de zaak begin deze maand worden behandeld door de rechtbank, maar dat is volgens de Èxtra nu niet meer het geval.

In de zogenoemde zaak Dubnium gaat het om strafbare feiten die zich mogelijk hebben voorgedaan bij de bestelling en betaling van een partij mondkapjes in 2012. Dat was in de periode dat Jacinta Constancia voor MFK minister van Gezondheid was. Zij wordt in de zaak verdacht net als de echtgenoot van de minister en twee anderen.

Er doen geruchten de ronde dat er in totaal elf miljoen gulden van het Bureau Ziektekostenvoorzieningen afhandig is gemaakt. Of dit bedrag klopt is niet duidelijk.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “PFM | Onderzoek mondkapjeszaak heropent

 1. Herbert. vandaar dat de zaak mbt moord van Wiels zo lang duurt.. als MFK zaken zo lang duren

 2. ach er is maar 2% verdwenen( jaarlijks 500 miljoen aan kosten), hebben we ook bij de Med.Mafia gekeken hoeveel frauduleuze declaraties er zijn ingediend?
  zijn de er wel declaraties ingediend bij diverse vrijgestelde BZV groepen zoals van het ziekenhuis personeel en hun fmilieleden en de ISLA?
  zo maar een vraagje?

 3. Abraham Mossel

  Ik denk dat er meer informatie bij het OM is binnen gekomen. Sinds de veroordeling van Gerrit de Raaf durfen steeds meer mensen te praten over de stelerijen die zich hebben plaatst gevonden door het cabinet Shotte.

 4. belachelijk, je zou toch denken dat het onderzoek in volle gang is en dat er snel een rechtszaak is tegen Constancia en partner….

 5. “Er doen geruchten de ronde dat er in totaal elf miljoen gulden van het Bureau Ziektekostenvoorzieningen afhandig is gemaakt. Of dit bedrag klopt is niet duidelijk.”
  Typisch, geruchten verspreiden i.p.v. gedegen journalistieke onderzoek te doen. Naar mijn weten is Alex Roose de huidige voorzitter van Stichting Bureau Ziektekostenvoorzieningen (BZV) ook is Pais coryfee arts Jerry Semper bestuurslid van BZV. Echter, PS coryfee pa-Asjes en Ben Whiteman alsook Humphrey Davelaar (allen coalitie) zijn allen voormalig bestuurslid BZV.

 6. Om een of andere redden is het OM zeer bang om MFK politici te vervolgen.

  Deze zaak had al lang opgelost kunnen worden.

  Hoe lang heeft het niet geduurd voordat Schotte werd aangepakt? Er was zelfs een burgerinitiatief voor nodig!

  De verkeersmoord van Schotte, bewijzen ten over, is zelfs nooit vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *