PFM | Onderzoek tegen hoofd VDC

Het hoofd van de VDC zou de vrouw van voormalig PAIS-leider Alex Rosaria hebben bedreigd met een vuurwapen

Het hoofd van de VDC zou de vrouw van voormalig PAIS-leider Alex Rosaria hebben bedreigd met een vuurwapen

Er is een onderzoek gestart tegen het hoofd van de Veiligheidsdienst Curaçao Michael Römer. Dat laten bronnen weten tegen het Antilliaans Dagblad. Het onderzoek heeft te maken met affaire met de vrouw van voormalig PAIS-leider Alex Rosaria, Elvira Rosaria-Statie.

Zij was tot mei 2015 waarnemend hoofd van het Meldpunt Ongebruikelijke Transacties. Toen zij de affaire wilde beëindigen zou het hoofd van de Veiligheidsdienst haar met een wapen hebben bedreigd. Zij heeft daarop haar verhaal aan de politie vertelt, maar durfde geen aangifte te doen en is naar het buitenland gevlucht.

Römer heeft zich verplicht ziek gemeld en wordt vervangen door Aloysius Pole die zich nu gaat buigen over de screening van de nieuwe regeringsploeg.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “PFM | Onderzoek tegen hoofd VDC

 1. Alex Rosaria komt onverwacht thuis van de Staten en vindt zijn vrouw druk aan het werk in bed met de kleine Gerrit Schotte. Schreeuwt Alex, en we hadden nog zo afgesproken dat je niet meer vreemd zou gaan tegen zijn vrouw. Rustig nou maar zei ze ,je ziet toch wel dat ik aan het afbouwen ben.

 2. Römer already had problems in the past. This due to his friendship with former Prime Minister Gerrit Schotte, who had appointed him to that post. He is also a son-in-law of Elmer Wilsoe, former Minister of Justice, who is now a suspect in the Maximus case, which is the investigation into the assassination of the politician Helmin Wiels.

  Een lekkere jongen dus.

  CChronicle

 3. Weten we het nog : die flits-premier Daniel Hodge ( 0ok PAR!!!) heeft destijds openlijk verklaard dat M. Römer geen enkel veiligheidsrisico met zich meebracht ondanks de toen al bestaande relatie met de MFK-voorman , zijn antecedenten bij de politie en ondanks het benoemingsproces wat niet via democratische weg was verlopen. Hodge heeft die mening nooit herroepen. Hodge is nu -weer- directeur van de PSB-bank. Ik zou er mijn geld maar weghalen. ( eerst opteerde Hodge voor het voorzitterschap van de PAR en toen hij het was nam hij een paar weken later weer de kuierlatten. Een man die de consequenties van zijn daden niet overziet ? Een opportunist ? ). Misschien ook maar onderzoekje doen bij zijn bank? Je weet maar nooit.

 4. Amparo dos Santos komt toch niet door de screening want die heeft
  een strafblad.

 5. One (Michael Romer) down, one more (Stella van Rijn) to go.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *