PFM | Ook Aqualectra wil oordeel wanbeleid

Ook Aqualectra wil oordeel wanbeleid

Ook Aqualectra wil oordeel wanbeleid

Ook Aqualectra heeft aan het Hof gevraagd om vast te stellen of er sprake was van wanbeleid in 2010 tot en met 2012 en de personen aan te wijzen die verantwoordelijk zijn voor dit wanbeleid. Dat schrijft het Antilliaans Dagblad.

Eerder deed het Openbaar Ministerie hetzelfde verzoek bij het Hof. De overheidsnv wil een schadevergoeding vragen van deze personen. Aqualectra is volgens de krant, de eerst van de drie onderzochte overheidsnv’s in de civiele enquête die actie onderneemt.

Uit de civiele enquête blijkt dat toenmalig premier Gerrit Schotte, president-commissaris Oswald van der Dijs en advocaat Eric de Vries ten tijde van het onderzochte wanbeleid verantwoordelijk waren voor de overheidsnv’s.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Ook Aqualectra wil oordeel wanbeleid

  1. Inderdaad Jomanda, soms weet ik niet wat erger is, criminele politici of hun hypocriete meelopers, waarvan het sprekende mantelpak Stella van Rijn, een ordinaire golddigster, het beste voorbeeld is.

    Nu is ze weer op de portemonnee van Edward Heerenveen uit.

  2. Iedereen wast nu zijn handen. “Wijs aub aan wie er schuldig is, want ik heb niets gedaan”. Het is NIET alleen een groepje van 3 of 4 personen die heel Curaçao heeft lam gelegd. Dat waren wel de leiders, maar konden alleen het doel bereiken door hielenlikkers en profiteurs die meedansten op de ritmes die werden gespeeld. Er moesten koppen rollen om ja-knikkende vriendjes aan te zetten op leidinggevende posten. In de oorlog noemt men dat collaborateurs. Deze vriendjes en vriendinnetjes zitten er nog steeds met de zegen van de huidige coalitie, want die hebben geen ruggengraat. Maar nu dat er concrete strafrechtelijke vervolgingen kunnen plaatsvinden doet iedereen het in zijn broek. Ze zijn allemaal schuldig.

  3. dat komt dan mooi uit zodat als zij het claimen en een vergoeding krijgen, wij de mensen die door dit wanbeleid allerlei spullen kapot zijn gegaan dan ook weer kunnen claimen van de vergoedingen die zij hebben gekregen.

    touwens de leugens van er is te weinig wind en de zonnepanelen zorgen er voor dat er weinig stroom is halen ze nu zelf onderuit. Dus betalen voor die wanprestatie en laten we met zijn allen claimen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *