PFM | Opnieuw loopbrug Punda – Waaigat

Opnieuw loopbrug Punda – Waaigat  | Antilliaans Dagblad

Opnieuw loopbrug Punda – Waaigat | Antilliaans Dagblad

Ter hoogte van Marshe Nobo komt wederom een loopbrug. Hiervan maakt het Antilliaans Dagblad melding. Vroeger bevond zo’n brug zich ook al tussen Punda en de parkeerplaats aan het Waaigat maar die is verdwenen.

Nu wordt er in opdracht van het ministerie van Economische Ontwikkeling en Curaçao Ports Authorithy opnieuw zo’n brug aangelegd. Meerdink Bruggen zal de ophaalbrug realiseren.

Het is niet duidelijk hoeveel de aanleg van de nieuwe ophaalbrug kost.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Opnieuw loopbrug Punda – Waaigat

  1. Joep Meloen

    Dus ik begrijp dat de fantasie van de jachthaven nu ook eindelijk de prullenbak in kan ?
    Dat wisten de normaal denkenden mensen al vanaf het begin toen dat idee werd geopperd, maar nu is de overheid er dus ook achter gekomen. Heeft even geduurd, maar dan toch.

  2. Zou het zijn omdat er sinds keer meer ambtenaren naar Punda zijn verhuist?

  3. En wat voor economische ontwikkeling verwachten wij opdat alleen al de investering in deze brug gerechtvaardigd kan worden? Of is het slechts om een ieder het hooguit honderd meter doorlopen te besparen naar de reeds aanwezige brug? Wat was ook alweer de redenatie achter het verwijderen van de al eerder daar geplaatste brug? Wordt dit een vaste brug? Wat voor zin heeft de bestaande ophaalbrug dan nog die met veel tam tam daar geplaatst werd in het kader van de ontwikkeling van het Waaigat. Komt allemaal weer behoorlijk visieloos op mij over. We doen maar weer wat lijkt het wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *