PFM | Opnieuw stroomuitval

Aantal wijken zonder stroom

Aantal wijken zonder stroom

Vanmorgen iets na zeven uur viel opnieuw de stroom uit in een aantal wijken. Het is zeker al de vierde keer binnen een week dat de electriciteit wordt afgeschakeld door Aqualectra.

Na de eerste twee keer kwam het nutsbedrijf met een verklaring dat de oorzaak een falen van de CRU, voorheen de BOO-centrale, was. Daardoor moest de reservecapaciteit aan de Dokweg worden ingeschakeld. Die bedraagt maximaal 15%; een grotere reserve zou technisch en economisch ‘niet verantwoord’ zijn, meldde Aqualectra eerder.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Opnieuw stroomuitval

 1. Die 15% extra komt dus van de bedrijven en particulieren die op zonne energy zijn overgegaan.
  Er loopt nu nog een procedure maccu’s die op zonne energy draaien. De rechter heeft inmiddels al laten weten – tusen de regels door – dat als de bevolking het anders wil zij een andere regering hadden moeten kiezen. Dus zie ik de uitspraak ongunstig tegemoet.
  Het deugt werkelijk niet bij Aqualectra, de overheids nv met grote steun van de people’s party en Pais (angst haas Alex R voorop de overheids NV. van de regering
  Het zou misschien ook aardig zijn als de andere overheid nv, tds de mensen rekeningen zou sturen. We betalen altijd hetzelfde bedrag maar hebben al 5 mnd geen rekening ontvangen.
  Wat een zooi daa toch.

 2. Abraham Mossel

  de verkiezing strijd is in volle gang, het gaat erom wie het meest de boel in de soep kan draaien en kan schreeuwen toen ik aan de macht was ging alles goed wint stemmen, zo waren er constant stroom uit vallen toe Gerrit de Raaf de verkiezingen won 10-10-10 en toen hij van zijn troon werd afgetrapt, door zoals hij beweerde een staatsgreep, twee á drie keer per dag viel het stroom weg, zelfs een paar keer een volledige uitval, nu weer veel uitval. Ik zeg dat er vriendjes van Gerrit de Raaf de boel saboteren bij CRU.

 3. Van de betalingsachterstanden van Jamaloodin en de Venezuelaanse mafia in het WTC (jawel, die mafkees die MAVO2 Schotte een eredoctoraat gaf)kan de capaciteit flink uitgebreid worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *