PFM | ‘Orlando B. maakte ook slachtoffer in Nederland’

Pastoor Orlando B. van de kerk in Groot Kwartier, die momenteel vastzit op verdenking van seksueel misbruik met meisjes, zou ook in Nederland een slachtoffer hebben gemaakt.

Dat zegt advocate Olga Kostrzewski in ‘Wat een Week!’.

“Het begint een internationaal karakter te krijgen.”

Met de aangifte van een slachtoffer die in Nederland woont en daar zou zijn misbruikt door Orlando B. zou niets zijn gedaan, aldus de advocate. “Door ons is het Openbaar Ministerie nu achter deze aangifte aangegaan.” De politie op Curaçao doet ook niet altijd iets met aangiftes, aldus Kostrzewski.

“Een jaar geleden hadden een slachtoffer en een getuige zich al gemeld, maar daar is door de politie niets mee gedaan.”

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | ‘Orlando B. maakte ook slachtoffer in Nederland’

  1. jammer dat deze man god zijn woord preken en zulke daad verricht, ja maar als je bijbel leest dat weten we dat Jezus zegt velen komen in mij naam maar wanneer ze bij god komt zeg tegen ze wie ben je ik ken je niet en dan zeggen de mensen maar hij heeft geprofiteerd en genas veel. maar zeg de laatste dagen zak velen in mij naam komen veel valse profeet, dus als je zo gemeente bezoek of kerk lees je bijbel kontroleer of wat hij zeg bijbels is, er zijn kerk waar mensen vallen in geest of pastora of apostel heeft en als je de bijbel leest dan zeg o deze mensen bedoel Jezus

  2. Walgelijke vormen van misbruik. Afhakken zijn “duivel uitdrijf gereedschap” en met een bootje de zee opsturen inclusief de mensen die zijn praktijken verdedigen en er aan mee hebben gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *