PFM | Overval op de Subway Saliña

Gewonde bij schietpartij Buena Vista

Subway Salina was dit keer aan de beurt

Alweer een overval op Curaçao. Dit keer op broodjeszaak Subway in Saliña. Een man kocht daar gisteravond eerst een broodje en rekende deze netjes af maar besloot even later weer terug te komen om een overval te plegen.

Hij had toen zijn capuchon over zijn hoofd getrokken. Op het moment dat hij de bewaker niet zag, rende hij naar de kassa bedreigde de caissière en griste al het geld uit de kassa.

Volgens nieuwssite StreaLuz zat er ongeveer 100 gulden in de kassala. De man ging er vandoor met het geld. De medewerkers waren dusdanig in schok dat er een ambulance werd ingeschakeld om hulp te verlenen. De politie doet verder onderzoek.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Overval op de Subway Saliña

 1. De echte boys aanpakken durven ze niet

 2. Joep Meloen

  Die kan dus worden geplaatst in de afdeling ‘stupid criminals’.
  Hij zou toch moeten weten dat heel Subway volhangt met camera’s. De schermen hangen zelfs midden in de zaak, dus zijn tronie is daar keurig op te zien.
  Maar zijn gedrag toont wel aan wat voor respect men heeft voor elkaar…….helemaal niets dus. Men doet maar waar ze zin in hebben en maken het leven op deze manier onmogelijk op het eiland.
  Politie, politici en rechters……..DOE HIER WAT AAN

  Geen Basta Awor controles meer op de weg naar Jan Sofat of Jan Thiel. Geen toeristen meer lastig vallen met dit soort controles. Gewoon gericht de risicowijken ingaan en de criminelen aldaar opzoeken. Politie weet best wie er in de criminaliteit zit, dus ga er achter aan. Hou op met Windowdressen.

 3. Misschien was het broodje hem niet bevallen.

  Maar er zijn dus camerabeelden zonder capuchon. Niet zo’n slimme overvaller, wellicht kwam hij daarom uit de naastgelegen MFK sede waar een laag IQ en lang strafblad de norm zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *