PFM | Paniekknop voor toeristen

Paniekknop voor toeristen

Paniekknop voor toeristen

Er komt een speciale noodknop voor toeristen. Daar opent het Antilliaans Dagblad vanochtend mee. Met een druk op de knop zouden de vakantiegangers de hulp moeten kunnen inroepen van toeristenpolitie Politur.

Het is een van de maatregelen die is voorgesteld om de overvallen op toeristen in te dammen. De handigheid werd tijdens de spoedbijeenkomst tussen toeristenbureau CTB, Politur, Chata en justitieminister Nelson Navarro gepresenteerd.

Er is toen ook afgesproken dat er meer bewakers worden aangenomen en dat toeristenorganisaties CTB en Chata een bewustwordingscampagne gaan opstarten. De paniekknop moet binnen een half jaar gerealiseerd zijn.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Paniekknop voor toeristen

  1. Wat voor signaal geef je af als minister? Ga je iedere toerist een tracking device geven bij binnenkomst op Hato? Ik zou als toerist dan denken: “Nou, laat maar, ik ga wel ergens anders naar toe”. Of wordt hier gewoon weer een hoop geld aan verdiend door ‘iemand’?

  2. Joep Meloen

    How about gewoon de criminelen aanpakken ? Is dat niet een beter idee ?

  3. We zijn hier al zover afgezakt dat dit soort zaken dus nodig is. Te triest voor woorden eigenlijk. Lijkt me ook geen reclame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *