PFM | PAR: trek financiële bevoegdheid Wiels in

premier mogelijkerwijs strafbare feiten door Wiels heeft gefaciliteerd | Persbureau Curacao

Mogelijkerwijs strafbare feiten door Whiteman gefaciliteerd | Persbureau Curacao

Politieke partij PAR wil dat de financiële bevoegdheid van de Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels per direct wordt ingetrokken. Dat staat in een brief aan minister van Financiën José Jardim die in handen is van het Antilliaans Dagblad.

Volgens de gele partij zou Wiels na de uitkomsten van het rapport van de stichting overheidsaccountantsbureau geen toegang meer kunnen hebben tot fondsen. Premier Ben Whiteman heeft het rapport al enige tijd in zijn bezit.

Afgelopen week kwamen de uitkomsten aan het licht toen deze door bronnen werden doorgespeeld aan het Antilliaans Dagblad. Volgens de PAR heeft de Gevolmachtigde minister in de tussentijd alles kunnen doen met het geld van Curaçao.

Dit betekent volgens de partij dat de premier mogelijkerwijs strafbare feiten door Wiels heeft gefaciliteerd.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “PFM | PAR: trek financiële bevoegdheid Wiels in

 1. PAR: trek financiële bevoegdheid Wiels in.

  Hahahah die PAR.

 2. De PAR onder leiding van Zita enz moet zich schamen.

  @ A Mossel; je hebt helemaal gelijk

  @ Henriques; Zita-J kan de stekker er niet uittrekken als zij het licht niet heeft uitgevonden, hahaha

  Gewoon een zootje bij elkaar die niets dan ellende hebben gebracht, vreemd dat trut Rosaria zo stil blijft, had van hem wel een stekker eruit trekken verwacht, maar neen hoor, daar is hij en de rest te lafhartig voor.

 3. Zijn merendeels “schijn”heiligen !!!

 4. Ik las onlangs dat Wiels weg moest van de PAR , hetgeen ook hun standpunt was toen de PAR geen lid van de coalitie was, en nu lees ik weer dat alleen haar bevoegdheid moet worden ingetrokken.
  Flexibele partij die PAR zeg.
  Niet vergeten dat PAR voor het overgrote deel schuldig is voor de gigantische schuld die tot 10-10-10 was opgebouwd en door de Nederlandse belatingbetalers moet worden betaald. Ook de PAR zit vol met Fraudelientjes alleen hebben ze een andere achternaam.
  Het is een voortdurende ongelofelijke bestuurlijke wanorde en ALLE politieke partijen zijn schuldig – zelfs m.i. hoofdelijk aansprakelijk- voor de enorme puinhoop die ze van eiland hebben gemaakt.
  De politiek heeft voor een normvervaging zonder weerga gezorgd welke nu naar het dagelijks leven doorsijpelt. Want : slecht voorbeeld doet slecht volgen. Dank jullie allen wel ( alle 21 + kabinetsleden !).
  Ik ben benieuwd wat er met de gelovigen onder jullie gebeurt te zijner tijd aan de hemelpoort.

 5. helemaal eens ik vind een uiterst slappe houding van de PAR maar ja ook Zita-Jesus is niet iemand die het licht heeft uitgevonden.

 6. Abraham Mossel

  Ik zou zeggen trek de stekker er maar uit, zal de PAR geen wind eieren leggen wat betreft stemmen, toch nog iets goeds gedaan in die korte tijd dat de PAR er halfstok bij hing., om de wind uit de zijlen van Gerrit de Raaf tehouden heeft geen zin meer, dus trekken aan die stekker voor dat die lamzak van een wijf Rosarietje het doet en met de veren gaat lopen in zijn blote reet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *