PFM | Paradise FM overhandigt cheque aan Tutti Frutti

Gister werd bekend dat het team van Paradise FM bij elkaar wel 30 kilo is afgevallen. Dit heeft een bedrag van totaal Naf 7000,- opgeleverd. Wat een prestatie!

Willemstad – Drie maanden lang heeft het team van Paradise FM veel gesport en heel streng op de kilo’s gelet voor de inzamelingsactie ‘Paradise FM accepts the challenge’. Vandaag kon na drie maanden gezond eten en veel zweten een feestelijk einde worden gevierd van een bijzondere actie.

Het team van Paradise FM is sinds 1 september geld aan het inzamelen voor stichting Tutti Frutti, de dochteronderneming van de Voedselbank. Tutti Frutti verzorgt vers fruit op naschoolse opvangen en scholen in achterstandswijken. Deze stichting is afhankelijk van donaties en Paradise FM heeft zich daar voor ingezet. Sports & Health Club The Challenge heeft het team geholpen met sporten en door eetschema’s te maken.

Heel veel enthousiaste bedrijven en personen hebben het team in de afgelopen maanden als sponsor ondersteund door een vast bedrag te geven, te betalen per kilo of per volhouder. ‘Soms was het echt afzien’, aldus het team. Maar het resultaat mag er wezen.

Vandaag werd bekend dat het team van Paradise FM bij elkaar wel 30 kilo is afgevallen. Dit heeft een bedrag van totaal Naf 7000,- opgeleverd. Wat een prestatie!

Dit werd natuurlijk groots gevierd met de overhandiging van de cheque aan Tutti Frutti en champagne als verdiend toetje na weken hard werken.

Bron: ParadiseFM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *