PFM | Parlement van 11 zegt vertrouwen in kabinet-Koeiman op

2017 02 12 – Oproep groep tot vorming nieuw kabinet

11 Statenleden hebben dinsdagavond vergaderd in het Parlement. Het gaat om de fracties van MFK, Pueblo Soberano, Korsou di Nos Tur, Movementu Progresivo i Statenlid Braam.

Ze hebben moties aangenomen waarin ze het vertrouwen opzeggen in de voorzitter en vice voorzitter van het parlement. Ook hebben ze het vertrouwen in bijna de hele regering opgezegd; dat betekent alle ministers behalve Cordoba en Larmonie-Cecilia

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | Parlement van 11 zegt vertrouwen in kabinet-Koeiman op

  1. Abraham Mossel

    Nee dat 2012 zijn wij ” het volk” zeker niet vergeten, het verschil was toen, dat die credit-kaart fraudeur de staten helemaal plat had gelegd,er zouden geen vergaderingen meer uitgeschreven worden tot en met de vervroegde verkiezingen, dat is hier niet van pas, eriklapas trol van Gerrit de Raaf als je wat wil denk dan eerst eens na! jou gerrit wil kosten wat het kost zijn schuld aan zijn maffia vrienden terug betalen voor hij het gevang in draaid, als hij eenmaal zit en zijn stemrecht vor 5 jaar kwijt is is het over en uit voor dit stuk stront.

  2. Volgens mij, lijdt iemand aan selectief geheugenverlies. Zijn we al vergeten wat er in 2012 is gebeurd?

  3. Dit is zo gevaarlijk! Eigenlijk moet het volk in opstand moeten komen om af te dwingen dat de huidige minsters blijven zitten tot na de nieuwe verkiezingen. Niet accepteren dat Gerrit en kornuiten de boel overnemen. Ze kunnen wel een meerderheid hebben in de staten, maar het is nog het volk dat de macht heeft om alles plat te leggen. En zo goed bestuur afdwingt.

  4. Als de Staten zijn ontbonden zijn er dan nog Statenleden ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *