PFM | Politie: ‘Geen bewijs voor link met acties’

In 8 dagen plotseling circa 30 branden maar nog steeds geen link met stakingen gevonden. Het onderzoek is echter nog in volle gang, aldus korpschef Sambo

WILLEMSTAD -Politiecommissaris Maurice Sambo verklaarde vanmiddag dat er geen bewijs is dat de recente incidenten tegen UTS, die hij omschreef als criminele acties, te maken hebben met de manifestaties van de vakbonden.

Het onderzoek is echter nog in volle gang, aldus Sambo. Hij verzekerde dat alles er op is gericht de daders voor de rechter te brengen. De maximumstraf voor misdrijven als brandstichting is 15 jaar, zo stelde Sambo.

Gisteravond brandden enkele palmbomen in de wijk Marie Pampoen af. Sambo riep buurtbewoners op informatie te geven. Volgens hem moeten er mensen zijn die iets hebben gezien.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | Politie: ‘Geen bewijs voor link met acties’

  1. Een kleine rots maar zoveel autos worden er gejat en moorden gepleegt en de politie weet niets.

  2. Laten we eerlijk zijn, Maurice Sambo kan het niet eens oplossen “if it jump up and bite him in the ass”. Het is onvoorstelbaar hoeveel misdaden onopgelost blijven. Deze figuren hebben allemaal een link met één of andere politieke partij waardoor ze een levenslange baangarantie hebben. Zelf stappen ze nooit op want ze hebben geen kwaliteiten om ergens anders te functioneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *