PFM | Protestacties bij de Isla

Over aparte doorstart voor Isla en Bullenbaai | Foto Persbureau Curacao

Werknemers die op het Isla-terrein werken via een aannemer leggen vandaag het werk neer en protesteren | Foto Persbureau Curacao

Werknemers die op het Isla-terrein werken via een aannemer leggen vandaag het werk neer en protesteren. Volgens de Èxtra zal werknemersvakbond SGTK deze actie nog eens intensiveren door een vergadering onder werktijd om 7.30 uur.

Het Antilliaans Dagblad weet dat Landsbemiddelaar Dois Gijsbertha, aannemersvereniging AAV en Refeneria Isla heeft opgeroepen om, om 9.00 uur bij elkaar te komen. Gijsbertha hoopt een akkoord te bereiken over het slepende conflict.

De aannemers staken omdat er onenigheid is over een loonsverhoging voor de werknemers die via een aannemer bij de Isla werken. Deze loonsverhoging willen zij in de cao laten opnemen.

SGTK voorman Alcides Cova laat tegen de krant weten dat hij meer dan de helft van de 800 leden van de vakbond verwacht tijdens de acties.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Protestacties bij de Isla

  1. Abraham Mossel

    Gerrit de Raaf “MFK/REFORMA/KFO” en zijn maffia club laat Constancia en Thode alvast stakings-broodjes smeren voor straks bij de koffie, dat alles gratis gelevert door Gerrit de Dief him selbst na de belofte om op hem te stemmen. zo niet krijg je nada niks, ja een droge bek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *