PFM | PS pleit opnieuw voor 80/20-regeling

Elmer-Wilsoe-3

PS pleit opnieuw voor 80/20-regeling

Pueblo Soberano pleit opnieuw voor de zogenaamde 80/20-regeling, waarbij tachtig procent van het personeel op Curaçao bestaat uit lokale arbeidskrachten.

Dat hebben Statenlid Elmer Wilsoe en Jaime Cordoba afgelopen zaterdag kenbaar gemaakt tijdens de wekelijkse partij bijeenkomst. Dat schrijft het Antilliaans Dagblad.

Uitgaande van de criteria die de PS vier jaar geleden al opperde voor een mogelijke 80/20-regeling, is iemand die zich voor 10-10-10 op Curaçao heeft ingeschreven of waarvan de ouders op Curaçao geboren zijn, volgens de PS een lokale arbeidskracht.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | PS pleit opnieuw voor 80/20-regeling

  1. caribbeancynic

    Dan heb ik toch iets gemist 4 jaar geleden want mij was toen niet duidelijk dat iedereen die 10-10-10 was ingeschreven een lokale arbeidskracht was.
    Die 80/20 regeling wordt, zeker door de 80, anders uitgelegd.

  2. Vooral DOEN, want de buitenlandse bedrijven, die zich willen vestigen op Curacao staan in een lange rij te WACHTEN (de hobby op Curacao). Goed opgeleid personeel hoger met een sublieme talenkennis, super werkmentaliteit, trouw, eerlijk, snel, etc. etc. Welk bedrijf wil die nou niet hebben …….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *