PFM | Quincy Girigorie door PAR voorgedragen als minister van Justitie

Anthony Begina wordt Gevolmachtigd Minister in Nederland

De PAR draagt Quincy Girigorie voor als minister van Justitie. Girigorie is al jaren actief als advocaat op het eiland en is in het verleden vaker politiek betrokken geweest.

Zo stond hij in 2012 nog op de kieslijst van de PNP. Verschillende andere namen voor de portefeuille passeerden de afgelopen dagen de revue, zoals de oud-ministers Ornelio ‘Kid’ Martina en David Dick, maar het wordt dus Girigorie. Verder zal de gele partij Eugene Ruggenaath leveren als premier; Marlyn Alcala-Wallé als minister van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport; en Zita Jesus-Leito op Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning.

Anthony Begina wordt Gevolmachtigd Minister. Voorzitter van de Staten wordt William Millerson, terwijl de fractie in de Staten geleid gaat worden door Anamaria Pauletta. Dat heeft de PAR in een persbericht meegedeeld.

Bij de MAN gaat Kenneth Gijsbertha Financiën doen. Steven Martina krijgt Economische Ontwikkeling, Partijleider Hensley Koeiman SOAW en Armin Konket, voormalig PAR-lid, Bestuur, Planning en Dienstverlening. Giselle McWilliam wordt vice-voorzitter van de Staten. Ze was eerder kort Statenvoorzitter in het kabinet-Koeiman.

Kandidaat voor minister van Gezondheid, Milieu en Natuur is Suzy Camelia-Römer van PIN.

Bron: ParadiseFM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *