PFM | Rekentoets voor docenten ‘de druppel’

Rekentoets voor docenten 'de druppel'

Rekentoets voor docenten ‘de druppel’

De aangekondigde verplichte reken en taaltoets voor leraren is de druppel. Dat zegt Darius Plantijn, woordvoerder van Sitek tegenover het Antilliaans Dagblad. De onderwijsvakbond is niet blij met de test.

Volgens Plantijn zitten docenten niet te wachten op nog meer druk. De bond stelt dat de leraren een steeds hogere werkdruk ervaren door de vele probleemleerlingen en de beperkte professionele ondersteuning van specialisten.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “PFM | Rekentoets voor docenten ‘de druppel’

 1. “de hoogste academische titel ‘doctor honoris causa’ ”…Abraham weet nog steeds niet waar ie de mostert vandaan moet halen.

 2. “We don’t need no education!” Dushi hende!

 3. Abraham Mossel

  Zolang er op Curaçao nog steeds ex MP Gerrit de Raaf en in Venezuela MP buschauffeur Maduro door maffia figuren beloond worden met de hoogste academische titel “doctor honoris causa ” kan je moeilijk verwachten dat onze docenten een toets gaan doen die hun boven hun pet gaat!.

 4. de kinderen vinden toetsen ook niet leuk.
  maar je bent nooit te oud om wat bij te leren toch.
  late we net zoals bij de staten leden een wet invoeren dat leraren hun nevenactiviteiten openbaar maken. Oh wacht even dat staat al in de LMAR dat iedereen die een een tweede baan of zaak heeft toestemming moet vragen aan de Minister.

 5. Het grote gewijs in verband met de deplorabele stand van het onderwijs is begonnen: wie heeft het gedaan? Het zal uiteindelijk die boom wel zijn die tegen m’n auto is gebotst.

 6. Tuna, Als je zelf niet kan rekenen en een taal slecht beheerst hoe kan je dan met probleem kinderen omgaan?

 7. Als je als volwassene een simpele reken en taaltoets als “druk” ervaart dan is er wat anders aan de hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *