PFM | Rojer en Haase treffen Nadal en Lopez zaterdag op Spelen

Jean-Julien Rojer & Haase | FOTO epa

Jean-Julien Rojer & Haase | FOTO epa

Robin Haase en Jean-Julien Rojer hebben pittig geloot tijdens de Olympische Spelen. Het Nederlandse dubbel treft in Rio de Janeiro de Spaanse combinatie Marc Lopez en Rafael Nadal. Kansloos is het tweetal overigens zeker niet. Haase en Rojer hebben in het verleden van sterke combinaties gewonnen. Bovendien is het afwachten hoe goed Nadal zal zijn. De voormalig nummer één van de wereld trok zich twee maanden geleden terug met een polsblessure en maakt in Rio zijn rentree.

Bron: Paradise FM

Een Reactie op “PFM | Rojer en Haase treffen Nadal en Lopez zaterdag op Spelen

  1. Olympische Spelen in Rio schijnt minimaal 11,9 miljard euro te kosten dit voor een land dat de ergste recessie in honderd jaar beleefd. Waar ’miljoenen Brazilianen, meer dan 26 procent ónder de armoedegrens leeft.

    Het is een illusie om te denken dat, de olympische spelen Rio welvaart en economische groei zal brengen. Niets is minder waar. De enigen die wat aan dit geldverslindende evenement hebben, is de Braziliaanse elite, het IOC, en de toeristen die er een avontuurlijk uitje van maken.

    Er zal niks veranderen aan de povere gezondheidszorg, de oneindige favelas en het ontbreken van onderwijsvoorzieningen. Wij zien allemaal in Rio overal op het beton gekalkte kreten staan als ‘We have no hospitals’, ‘We don’t have jobs’ en ‘We don’t get paid. Hier hebben wij geen aandacht voor.

    Het enige wat voor ons telt zijn, de tranen die Royer en Haase zullen laten vloeien straks als het volkslied wordt gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *