PFM | Ruggenaath nieuwe leider van de PAR

Jesus-Leito nu voorzitter van de gele partij

Demissionair minister van Economische Ontwikkeling Eugene Ruggenaath is gisteren door de partijraad gekozen tot nieuwe leider van de PAR. Hij volgt daarmee Zita Jesus-Leito op.

Zij wordt de nieuwe voorzitter van de gele partij, als opvolger van de afgescheiden Eduard Braam. Dat werd gisteravond tijdens een persconferentie bekendgemaakt. Dat Ruggenaath werd gekozen komt niet als een complete verrassing.

Bij de vorige verkiezingen haalde hij bijna twee maal zoveel stemmen als Jesus-Leito. Ruggenaath zei na zijn verkiezing dat de PAR vooral stabiliteit en rust wil brengen. Ook wil hij met zijn partij het vertrouwen van de bevolking in overheid en politiek terugwinnen.

Bron: ParadiseFM

13 Reacties op “PFM | Ruggenaath nieuwe leider van de PAR

 1. Iemand zei ooit, de boven en de onderwereld zijn in elkaar verweven en onlosmakend aan elkaar verbonden. Geld verbindt niet maar verblindt.

 2. Mee eens!

 3. Geef de man de benefit of the doubt. Er zijn slechtere figuren…

 4. Leiders leiden lijdende lijders.

 5. Mano, je naïviteit is verfrissend. De grote fout die alom gemaakt wordt is de opvatting dat leiders hun volgelingen aanvoeren zonder verantwoording af te leggen. In dergelijke gevallen is het woord van de leider gelijk aan macht. Deze vorm van autoriteit wordt niet bedoeld. Leiderschap heeft te maken met visie, ontwikkeling en zorg. Jouw beeld van leiderschap is niet vreemd, maar juist het probleem van onze samenleving.

 6. Ook al snap ik er niet veel van, dat wil ik ook niet, gaat het op KKC alleen maar over politiek. Ik vroeg me alleen af of ik de enige ben die niet kan begrijpen waarom mensen leiders nodig hebben..of erger, mensen schijnen te denken dat zij zich moeten laten leiden door een ander mens. Ik snap wel waarom mensen zeggen: “Hij of zij is mijn leider”..Maar toch, ik snap er echt niets van. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik nooit fouten maak of superieur ben aan anderen. Maar de dag dat ik beweer ‘een leider’ te hebben, zal het toch iemand moeten wezen die alles beter dan ik kan, met name beter en efficiënter dan ik m’n leven leiden. Ik weet niet beter dat er tot nu toe nog nooit iemand is geweest die mij beter dan ikzelf kan, heeft kunnen leiden. (nou, mijn ouders wel, maar die periode tel ik niet mee.) Leider? wat is nou een leider? Hoop eens een leider tegen te komen.

 7. Ik heb een hekel aan politici die achter de schermen “gestuurd” worden. Men weet namelijk niet door wie ze gestuurd worden en wat de belangen van die mensen zijn. Nou dan ben je even erg als MFK of erger.

 8. Abraham Mossel

  @ Jamano, maar het is ook niet de bedoeling dat hij bij nieuwe verkiezingen en bij winst MP wordt . Daar moet de PAR als ze die hebben een oude rot die de klappen van de zweep kent in de balle tent wat de naam staten heeft gekregen, op het moment zitten er alleen , verdachten, veroordeelden en een stelletje verdwaalde meelopende zetel rovende LOSERS in.

 9. Eerste goede zet van PAR in de goede richting, maar helaas te laat voor de aankomende verkiezingen. Het vertrouwen in de partij en haar leiderschap is verloren. Rhuggenaath is zeker een betere lijsttrekker, maar hij is geen leider. Ook hij wordt aangestuurd van achter de schermen. Hij is een goede manager die uitvoert, maar heb hem nooit betrapt van een visionair beleid. Hoe dan ook een positieve ontwikkeling in onze zielige politiek.

 10. Abraham Mossel

  Duidelijk dat @TROLL Dreifi, in opdracht van peppie & kokkie die weer de opdracht van Gerrit de Raaf hebben gekregen om Dreifi aan te stellen in de rang van 1e klas MFK/KFO konte kruiper. Zijn opdracht van heden is dan ook, het door de geldschieters uitgewoonde
  poepgat van Gerrit de Raaf in te kruipen en het gat grondig schoon te vegen van alle bagger die meervoudig zijn achter gelaten door de geldschieters . @ Dreifi heeft dan ook hiermee een wereldklus cq contrakt voor maanden binnen gehaald.

 11. wat en domme reactie van een MFK-trol

 12. De man die zei dat Curacao binnen vijf jaar op houdt te bestaan (als hij aan de macht komt zeker?).
  Wat wil je dan in de politiek als je zo denkt? Zakkenvullen?
  Dit soort mensen, met minderwaardigheidscomplex zijn mede schuldig aan de wanorde op Curacao. Ze willen wel het salaris maar een ander moet het vuile werk doen.
  Maak plaats voor echte LEIDERS!

 13. Goede keus.

  Leito zal best goed zijn in de kook en in de afwas, maar als partijleider was ze een lachertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *