PFM | Schotte toch in de Staten

Gerrit Schotte parlement | Cartoon Pa Stechi

Schotte toch in de Staten | Cartoon Pa Stechi

Gerrit Schotte, politiek leider van de MFK heeft het document getekend om als Statenlid in het nieuwe parlement beedigd te worden. Schotte had tot vandaag de kans dat te doen, zo meldt het Antilliaans Dagblad.

Op zijn Facebookpagina plaatste Schotte het bericht dat het de bedoeling was om met MAN en de huidige bestuurders een regering te vormen. Hij bedankte ook de mensen die op hem gestemd hebben.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “PFM | Schotte toch in de Staten

 1. Abraham Mossel

  @Jointy, hoe ver ben je , jij loser jointje weet toch ook al dat de loop jongen cq marionet van de maffia Gerrit de Raaf op de dooden lijst staat, zoals jij! vermoed. man wat lul je toch, hou het bij je boeken.

 2. Abraham Mossel

  Hoe kunnen lullie, A & J. zogenaamde inteligente losers, Donald Trump vergelijken met een schooier langs de weg Gerrit de $Raaf , die nooit wat zelf heeft gepresteert vergelijken met een miltimiljoeneer 400 biljoen.

 3. Kan hij weer Parlatino bezoeken

 4. Abraham Mossel

  Gerrit de Raaf bedankt zijn mensen! nu kan hij er zeker van zijn dat hij ” mids dien niet in het gevang te beraken” de aankomende 4 jaar gezetteld is van een salaris a’ 16.000,00 excl daggeld vergoeding buitelandse snoep reizen rason naf 500,00 pay day. Deze druif zit verlopig nog niet in het hok, cassatie is zijn ??**&%$

 5. Hij bedankte ook de mensen die op hem gestemd hebben.’

  Die kunnen toch niet lezen?

 6. John H Baselmans-Oracle

  Schotte zet de gehele reguliere politiek in hun hemd en toont aan dat de regels niet geldend zijn, noch de wetten. Het is interessant deze man te volgen want hij laat zien dat de politiek niets meer als een farce is en een spel van mensen die met geld sjoemelen.

  U weet heer Schotte veel heeft u los gelaten en laten zien, zelfs zaken die niet naar buiten mogen komen. Dankzij u is de club vrij gekomen die de politiek aanstuurt en die de politiek in handen heeft en dat is niet allen de maffia maar een elite club.

  Bedankt voor alle informatie en ga zo door.

 7. Renée van Aller

  Schot in de roos. Er zijn weinig goede voorbeelden en teveel slechte. Helaas. Schotte is druk doende met grensverleggend politiek gedrag. Hij kan een voorbeeld aan Donald Trump nemen. Wie is er beter om de standaarden voor politiek correct gedrag te herijken in ons aller belang? Uiteraard is er maar één belang en dat is het eigen belang. Renée van Aller&John de Vries

 8. euhhh een wanbeleid is ook een beleid, ja toch.

 9. Pathologische leugenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *